{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kort haar? NO WAY! Ik hou het liever lang!

Steeds vaker zie je dames die zichzelf wegcijferen zodra er een kleintje op de wereld is gezet. Zo zonde!

Afbeelding blog 'Kort haar? NO WAY! Ik hou het liever lang! ' Achtergrond blur afbeelding

facebook, twitter of instagram! Steeds vaker zie je dames op de foto die dolgelukkig zijn met de geboorte van de kleine prins of prinses! Maar.... Na enkele maanden veranderen de mama's van hele knappe vrouwen tot echt burgerlijke vrouwen! 

Zo zonde, en ik snap ook niet zo goed waarom ? De lange blonde haren worden ingeruild voor een korte look! Make-up word ingeruild voor een bleek koppie. 

Laatst sprak ik ook een mama in de stad en die zei zoiets moois, ik zal haar uitspraak nooit meer vergeten! In het vliegtuig word er bij de veiligheidsinstructies gezegd; zet eerst het zuurstofmasker bij jezelf op, en daarna bij je kind. 

Als je goed voor jezelf zorgt, dan kan je ook goed voor je eigen kindje zorgen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je