Snap
  • Mama

Kon ik mezelf maar kloonen!!

Nu mijn kinderen steeds groter en zelfstandiger worden (6 en bijna 4), wordt mijn wereld ook weer wat groter. Ik pak weer oude hobby's op.

Door dat ik steeds meer uit die thuis-blijf-mama-bubble stap krijg ik ook weer wat meer sociale contacten. Super leuk natuurlijk, maar ik kan het allemaal niet meer handelen, ik ben het verleerd! Help! Ik wil zo veel, maar ik kan het niet allemaal!

Datum-prikkertje hier, datum-prikkertje daar. Ik ben onderdeel van nogal wat sociale groepjes (moeder-vriendinnen, motor-meiden, familie-apps, en dan heb je ook nog de close vrienden) en die willen de laatste tijd veel plannen. En dan gaat er weer een datumprikker uit. En ik wil het allemaal! Babyshower, meerdere etentjes, motorweekendje, vriendinnenfotoshoot, visite-afspraak.... Maar het valt bijna allemaal samen! 

Ik merk dat ik er de laatste dagen een beetje rusteloos van word. Want al met al wil ik wel al die leuke dingen, maar man en kinderen willen óók nog aandacht. En ikzelf vind het stiekem ook wel fijn om af en toe ook nog eens lekker met hen te zijn. 

Het zijn allemaal zulke leuke dingen. Maar allemaal samen, zie ik er wel een beetje tegenop. Hoe krijg ik het zo gepland dat ik niemand teleurstel? En dan vooral mezèlf en mijn gezin niet?? 

Hebben jullie hier ook wel eens last van?

7 jaar geleden

Goed zo! HEt is nooi leuk om dingen te moeten laten gaan waar je ook naar uitkijkt, maar uiteindelijk had je er de prijs ook voor moeten betalen. Gelukkig heb je nog weer genoeg leuke dingen om naar uit te kijken! Alvast heel veel plezier!!!

7 jaar geleden

Ik ben de drukke weken doorgekomen. Heb een aantal dingen helaas aan me voorbij laten gaan. Vooral ook onder dwang van mijn man. Hij heeft gewoon op bepaalde dingen de rem gezet. Ik heb genoten van de dingen die ik wél heb gedaan! En in het vooruitzicht staan nog een paar leuke dingen.

8 jaar geleden

Niet van die grotere kinderen ;) maar wel dat rusteloos zijn en alles willen, maar niet alles kunnen en toch alles wel weer willen. De keuzestress... Ik heb geen goeie tips, ik breng mezelf gewoon regelmatig zo erg uit balans dat ik weer even moet cocoonen om weer tot mezelf te komen. Dus mocht jij een goede tip hebben, blog er dan even over ;)

8 jaar geleden

Kijk = kan natuurlijk ;)