{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kon ik mezelf maar kloonen!!

Nu mijn kinderen steeds groter en zelfstandiger worden (6 en bijna 4), wordt mijn wereld ook weer wat groter. Ik pak weer oude hobby's op.

Afbeelding blog 'Kon ik mezelf maar kloonen!!'

Door dat ik steeds meer uit die thuis-blijf-mama-bubble stap krijg ik ook weer wat meer sociale contacten. Super leuk natuurlijk, maar ik kan het allemaal niet meer handelen, ik ben het verleerd! Help! Ik wil zo veel, maar ik kan het niet allemaal!

Datum-prikkertje hier, datum-prikkertje daar. Ik ben onderdeel van nogal wat sociale groepjes (moeder-vriendinnen, motor-meiden, familie-apps, en dan heb je ook nog de close vrienden) en die willen de laatste tijd veel plannen. En dan gaat er weer een datumprikker uit. En ik wil het allemaal! Babyshower, meerdere etentjes, motorweekendje, vriendinnenfotoshoot, visite-afspraak.... Maar het valt bijna allemaal samen! 

Ik merk dat ik er de laatste dagen een beetje rusteloos van word. Want al met al wil ik wel al die leuke dingen, maar man en kinderen willen óók nog aandacht. En ikzelf vind het stiekem ook wel fijn om af en toe ook nog eens lekker met hen te zijn. 

Het zijn allemaal zulke leuke dingen. Maar allemaal samen, zie ik er wel een beetje tegenop. Hoe krijg ik het zo gepland dat ik niemand teleurstel? En dan vooral mezèlf en mijn gezin niet?? 

Hebben jullie hier ook wel eens last van?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je