{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koen is ambassadeur Stichting Opkikker!

Ja, u leest het goed:  Mijn zoontje Koen is ambassadeur van de Stichting Opkikker! Stichting Opkikker, ik kan jullie niet genoeg bedanken!!!

Afbeelding blog 'Koen is ambassadeur Stichting Opkikker!'
Ja, u leest het goed:  Mijn zoontje Koen (7 jaar) is ambassadeur van Stichting Opkikker! Omdat Koen al meer dan 4 jaar in behandeling is bij een revalidatiecentrum voor een aangeboren hersenbeschadiging, werd hij begin 2012 door Stichting Opkikker verrast met een Super Opkikkerdag!  Met het hele gezin werden we uitgenodigd voor een onvergetelijke V.I.P.-dag, vol activiteiten afgestemd op de interesses van Koen en z'n broer Tom.  Ze hebben door zandduinen gescheurd in landrovers en een tank, gingen samen met de brandweer brandjes blussen en met loeiende sirenes rijden in een brandweerwagen, knuffelen met dieren en een fotoshoot op een kinderboerderij en maakten een rondvlucht in een helicopter.  De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet en een mini-concert van twee leuke bandjes! Voor ons hele gezin was dit een dag die we nooit meer zullen vergeten! Even stond niet de handicap centraal, maar hoefden we alleen maar te genieten terwijl alles tot in de puntjes georganiseerd en verzorgd was!  En elke keer als Koen het even moeilijk heeft, draait hij de DVD die op deze dag gemaakt is, of bekijkt hij het fotoboek van de Super Opkikkerdag en kan hij er weer helemaal tegen! Twee maanden geleden vroeg Stichting Opkikker aan Koen of hij misschien ambassadeur van de stichting zou willen worden en mensen over zijn ervaringen wil vertellen.  Ik heb mijn manneke nog nooit zo trots gezien en volmondig zei hij JA! Vol overgave deelt hij folders uit, zamelt oude mobieltjes in en vertelt mensen over zijn Opkikkerdag.  Hij was altijd erg terughoudend om over zijn handicap te praten, maar nu houdt hij nu een soort spreekbeurt in alle klassen van zijn school waarbij hij open verteld over zijn handicap en welke impact de Opkikkerdag op hem en zijn broer heeft gehad. Het is bijna niet te geloven hoeveel door zijn ambassadeurschap is veranderd: Het bescheiden manneke dat vooral niet op wilde vallen door zijn handicap, is veranderd in een open en actief kind die zich niet meer schaamt voor zijn beperkingen!  Zijn handicap is geen beperking meer, maar een middel om nieuwe donateurs te werven en oude mobieltjes in te zamelen voor Stichting Opkikker!   Ik ken mijn kind gewoon niet meer terug! Ik heb me altijd veel zorgen om Koen omdat hij zich zoveel terugtrok en contacten met andere kinderen afhield uit angst om op te vallen of vragen te krijgen over zijn beperkingen, maar die zorg is nu volledig verdwenen!  Stichting Opkikker, ik kan jullie niet genoeg bedanken! Niet alleen voor de onvergetelijke Opkikkerdag, maar ook voor wat jullie mijn manneke hiermee geschonken hebben! Ria    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je