{{ message.message }}
{{ button.text }}

Knutsels voor Halloween en Sinterklaas

Aan het einde van de maand is het Halloween en Sinterklaas maakt kort daarna zijn intrede. Tijd om de boel te versieren.

Afbeelding blog 'Knutsels voor Halloween en Sinterklaas' Achtergrond blur afbeelding

Thuis hebben wij een hoekje, boven de verwarming op de vensterbank, waar we altijd wat knutsel werken en/of decoratie neerzetten welke met het seizoen of met de feestdagen te maken hebben.

Binnenkort hebben we weer een aantal van die feestdagen. Ik heb twee blogs geschreven met leuke ideeën voor decoratie en knutsels voor Halloween en SInterklaas.

Zo maken we Halloween spookjes en kaarsen. En met Sinterklaas maken we trek Sinterklaasjes en trek Pietjes, maar ook heb ik andere leuke free printables voor jullie gevonden en klaar staan. Want wat is nou leuker dan een versierd huis met de feestdagen?! 

Ik ben inmiddels ook al bezig een leuke diy en knutsels te vinden voor de kerstdagen, maar daarvoor is het nu nog te vroeg. 

Hebben jullie nog leuke ideeën die ik nog niet genoemd heb? Ik hoor het graag!

Je kunt de blogs vinden op mijn website. Klik hier om naar mijn website te gaan. Of op mijn facebookpagina, daarvoor klik je hier. Like mijn facebookpagina om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe blog.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je