{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klussen in huis

Onlangs hebben wij de twintig weken echo gehad en gelukkig is de baby helemaal gezond. We zijn als aanstaande ouders van bijna twee kinderen enorm blij met dit geweldige nieuws. Onze dochter slaapt momenteel nog gewoon op haar kamer. En als de baby straks wordt geboren, dan krijgt zij een nieuwe kamer. Dit zal voor haar leuk en spannend worden. Mijn man is druk aan het klussen geslagen.

Afbeelding blog 'Klussen in huis' Achtergrond blur afbeelding
Onlangs hebben wij de twintig weken echo gehad en gelukkig is de baby helemaal gezond. We zijn als aanstaande ouders van bijna twee kinderen enorm blij met dit geweldige nieuws. Onze dochter slaapt momenteel nog gewoon op haar kamer. En als de baby straks wordt geboren, dan krijgt zij een nieuwe kamer. Dit zal voor haar leuk en spannend worden. Mijn man is druk aan het klussen geslagen. Eerst heeft hij samen met mij alle spullen uit de kamer gehaald. Dit was heel veel werk, want voorheen was dit onze troepkamer. Je komt tijdens het opruimen van alles tegen, dat je denkt had ik deze spullen nog. Kortom, we hebben gelukkig heel veel weggegooid, omdat onze dochter voldoende ruimte moet hebben in haar nieuwe kamer. Daarna heeft mijn man het behang van de kamer afgehaald. We hadden al onze spullen in dozen gedaan en even beneden neergezet, zodat mijn man voldoende ruimte zou hebben met het klussen. In een keer heeft mijn man alle spullen door het hele huis gezet. Ik als zwanger –door mijn hormonen irriteer ik me nogal snel- word helemaal gek van de rotzooi. Ik vraag ook rustig aan mijn wanneer hij denkt klaar te zijn met het behang eraf te halen en er weer op te doen. Een paar dagen, geeft hij rustig aan. Het behang eraf halen, was een rotklus. Daarna heeft mijn man er nieuw behang opgedaan. Toen moest de kamer geverfd worden. En het resultaat is super. Ik ben ook heel blij dat de kamer nu bijna af is. Nu komt het punt dat mijn man “even geen zin meer”heeft. We zijn inmiddels twee weken verder en de kamer is bijna klaar en de afronding duurt nog maar heel even. De kamer hoeft alleen maar ingericht te worden en de gordijnen hoeven alleen maar opgehangen te worden en dan is de kamer klaar. Momenteel ben ik erg ongeduldig en mijn man vindt dat ik zeur. Is dit voor meer zwangere vrouwen herkenbaar, waarvan de man aan het klussen is?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je