{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleren kopen.... een RAMP!!

Afbeelding blog 'Kleren kopen.... een RAMP!!'

Kleding kopen vind ik heerlijk.... behalve als het voor mezelf is.

Maar nu moet ik er echt aan gaan geloven en wel binnen een week! Volgende week doet mijn nichtje haar communie en dan wil je er als tante toch wel netjes uitzien op zo'n dag.

Nu ben ik al weken op zoek naar een leuke outfit maar het lukt me echt niet. Mijn lichaam is nog niet in model zullen we maar zeggen. Onze dochter Danee is nu bijna 4maanden oud maar het lijkt of ik nog 4 maanden zwanger Na mijn vorige zwangerschappen had ik er niet zo veel moeite mee als nu. Toen zat ik al weer heel snel in die ene strakke broek. Helaas nu dus niet en daar moet me ik me maar bij neer gaan leggen.

Waar ik echt een gruwelijke hekel aan heb is om met tig verschillende kledingstukken zo'n klein pashokje in te duiken om je daar vervolgens in al die outfits te wurmen. En dan staat er ook nog vaak zo'n super slank verkoopstertje je op te wachten aan de andere kant van het gordijn...

Nee laat mij maar lekker thuis alles op mijn gemak passen!  Dus gaat hier ook nu weer de laptop aan en liggen de folders binnen handbereik en gaan we "lekker"shoppen onder het genot van een kopje thee met een koekje.  De eerste bestelling die ik vorige week gedaan heb is al weer retour naar afzender... pfff de tijd begint nu echt te dringen. Nu hopen dat ik bij deze bestelling wat meer geluk heb anders zit er niks anders op dan toch maar met stapels kleding dat vervelende hokje in te duiken en te gaan passen....fingers crossed!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je