{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleine wasjes, grote wasjes, wasdroger gemaakt!

​Laatst blogde ik over mijn baal week (blog van 09 december). Mijn Handige Harry heeft ook de wasdroger nu gelukkig gemaakt!

Afbeelding blog 'Kleine wasjes, grote wasjes, wasdroger gemaakt!' Achtergrond blur afbeelding

Laatst blogde ik over mijn baal week (blog van 09 december). Onze televisie stond toen op het punt het loodje te leggen, echter heeft mijn Handige Harry (of nee hij heet geen Harry) dit gefikst, zodat we weer televisie kunnen kijken maar dan wel met een lichtere streep over het beeld. Ik moet zeggen eigenlijk merk je er niet veel van. Alleen als de televisie lichte beelden zend dan kun je het zien, maar meer dan de helft van de tijd zie je het niet eens. GELUKKIG! Een investering voor een nieuwe televisie kunnen we dus hopelijk uitstellen.

Maar ook de wasdroger had het begeven. Hij blies alleen nog maar koude lucht en tja daarmee krijg je, je was niet droog. Na een week zonder wasdroger gedaan te hebben (en geloof me dat is geen pretje op een appartement met was voor 4 personen. Lees wassen, ophangen in de huiskamer, wachter tot het droog is en dan het riedeltje weer overnieuw) hebben we vandaag eens goed met z'n tweeën gekeken naar een nieuw exemplaar. We hebben het gewoon echt nodig. We hadden er een uitgekozen, vandaag voor middernacht besteld: morgen gratis geleverd, gemonteerd en de oude wordt afgevoerd. Prima! Handige Harry wilde voor de zekerheid nog even kijken of het de niet het verwarmingselement was wat kapot is, dan is er immers niets aan te doen. Nu werkt hij toch al niet dus waarom niet even open maken. 

En wat blijkt verwarmingselement niet kapot! Gelukkig geen grote uitgave zo even voor de kerst. Blijkt de thermostaat kapot te zijn. Gelukkig zijn die ook los te koop voor een paar tientjes. Eerst even Oom lief gebeld, die zit in de witgoed. Hij kijkt even of hij er nog een heeft liggen. Super! Ding weer dicht geschroefd en terug gezet. En wonder boven wonder werkt de thermostaat nu ineens weer...!! Dus hoppa snel was van het wasrek in de droger (wat er tenminste in mag) en ja hoor wordt gelukkig weer warm! Eindelijk die achterstand was morgen in rap tempo inhalen! 

Woensdag wordt mijn Wasdag! En ik ben er blij mee!!! HAHAH

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je