{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleine meisjes...

Deze week zijn de scholen weer begonnen bij ons in het zuiden

Afbeelding blog 'Kleine meisjes...'

En dat betekend weer een heleboel fietsers op de weg, pubers, docenten, andere mensen die sportief zijn begonnen na de vakantie. En dit jaar rijd er niet 1 dochter mee in de meute, maar allebei de dames rijden nu dezelfde weg naar dezelfde school.
het is zo'n "in your face" momentje. Zo'n stemmetje dat roept je word oud mams..... En ik weet het, het duurt nog een paar jaartjes voor de grote 40, toch voelt het even zo...

De oudste gaat naar de derde klas, H3, het was even spannend aan het eind van het jaar, of ze het zou gaan halen, maar waar ik de handdoek al in de ring had gegooid, en haar al aan het voorbereiden was dat ze waarschijnlijk een jaartje over zou moeten doen, was zij (achteraf terecht) er van overtuigd dat ze overging. Ze had immers nog de toetsweek...... en ja ze had gelijk..

De jongste heeft haar basisschooltijd afgesloten met een hoofdrol in de eindmusical, en een hoop tranen.
Maar de tranen waren snel gedroogd, en nu dus naar de brugklas V1.. Samen met haar allerbeste vriendin, ze vind het gezellig en leuk op school, en is de basisschool al vergeten.

En mama, kijkt, vol trots, naar die 2 grote meiden met die grote tassen, op die grote fietsen naar de grote school..... en ik denk lekker cliche...

Wat gaat de tijd toch snel.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je