{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klein ventje wat ga je toch snel

Klein ventje wat ga je toch snel. Voor mij lijkt het nog de dag van gisteren dat ik jou in mijn armen vast kon houden. Daar was jij lief klein lang ventje. Met twee heldere grote ogen keek jij de wereld in. De eerste weken gaan voorbij en het voelt alsof je altijd al bij me was.

Afbeelding blog 'Klein ventje wat ga je toch snel'
Klein ventje wat ga je toch snel. Voor mij lijkt het nog de dag van gisteren dat ik jou in mijn armen vast kon houden. Daar was jij lief klein lang ventje. Met twee heldere grote ogen keek jij de wereld in. De eerste weken gaan voorbij en het voelt alsof je altijd al bij me was. Je kleine handjes, kleine billetjes en lange benen veranderen in dikke mollige baby handjes, billen en spek benen.  Je ongecontroleerde bewegingen worden steeds gecontroleerder en ook je lachje is nu bewust.  Stukje bij beetje ontdek jij wat er wel niet allemaal leeft in jou grote wereld. Niet alleen papa en mama wonen bij jou. ook je grote broer en zus en de huisdieren niet te vergeten. Lief klein mannetje de box alleen is voor jou niet meer voldoende je wil de wereld kunnen ontdekken. Wat is dit en wat is dat en hoe kom ik daar nou bij???  En ook al vindt je mama`s melk het aller lekkerst, het wordt toch tijd om ook eens wat anders te proeven. o klein vreetzakje jij stopt alles in je mondje. Je loopt vreselijk op alles te kauwen en kwijlen is je nieuwe hobby. Zal er binnenkort dan toch al een tandje komen morgen ben jij alweer 6 maanden. Wat gaat het toch snel. Je kan al bijna zelfstandig zitten en als je staat probeer je de eerste stapjes al te zetten. Ook het kruipen zal wel niet meer lang op zich laten wachten. Lieve kleine ontdekkingsreiziger van mij. Van mama mag je zo groot groeien als je wilt, maar voor nu blijf alsjeblieft nog even klein.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je