{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klein geluk , groots gevoel

Die was kan ook nog wel eventjes wachten... Zo simpel kan geluk dus zijn.

Afbeelding blog 'Klein geluk , groots gevoel' Achtergrond blur afbeelding
De laatste tijd heb ik het idee dat veel dingen langs mij heen gaan. Mijn haastgevoel wordt met de dag groter en tegenover de kinderen is mijn lontje een stuk korter geworden, waardoor schuldgevoel ontstaat met vermoeidheid als reactie. Een vicieuze cirkel dus. Ik wil natuurlijk vooral een goede moeder zijn, maar ook een leuke vrouw, attente vriendin en goede werkneemster. Maar vandaag........ vandaag is alles anders. Het is gewoon een simpele schooldag met echt Hollands druilerig weer. De strijkwas op zolder lijkt met de dag meer te worden en ik heb dan ook de neiging om direct naar zolder te gaan, nadat ik mijn oudste dochter naar school heb gebracht en de boodschappen binnen zijn. Mijn jongste dochter onderbreekt mijn onrustgevoel, het gevoel om continu iets te moeten doen. Ze zit naast me op de bank en ze verteld vol overtuiging hele verhalen uit haar Dikkie Dik boek. Met haar grote blauwe ogen kijkt ze me aan en vraagt me om nog even lekker bij haar te blijven zitten. Samen genieten we van de grappige verhalen van Dikkie Dik, terwijl we dicht tegen elkaar aan zitten. Die was kan ook nog wel eventjes wachten... Zo simpel kan geluk dus zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je