Snap
  • Mama

Kledingkast Opruiming ...NOO

​Oh wat heb ik hier toch altijd een hekel aan! Ik vind het altijd erg jammer om hun leuke kleertjes weg te doen, kleertjes met herinneringen

Oh wat heb ik hier toch altijd een hekel aan! Ik vind het altijd erg jammer om hun leuke kleertjes weg te doen, kleertjes met herinneringen. Maar af en toe is het nodig, want helaas ze groeien steeds groter. Het leukste is dan wel dat we er andere mensen/kinderen blij mee kunnen maken. Zo kunnen zij ook herinneringen maken in die te gekke kleertjes.

Maar wat ook altijd weer leuk is, is dat ik de voorraad box met de grote kleren mag gaan snuffelen om te kijken wat nu wel past en wat dus in de kast opgeborgen kan worden. En sommige kleertjes heb ik in meerdere maten, omdat ik ze echt helemaal te gek vind (en die koop ik dan in de uitverkoop een paar maten groter op de gok, mocht het er nog zijn en eigenlijk gok ik altijd wel goed).

Ik bewaar geen kleertjes meer die de kids niet meer passen. De poppen die we hebben zijn daar allemaal te klein voor, dus dat heeft geen nut. Wel heb ik hun allereerste setje kleren wat ze ooit gedragen hebben ingelijst en bij ons op de slaapkamer hangen en van al die latere kleertjes, daar heb ik vast wel een foto van en dan denk ik nog wel eens terug: dat was echt een leuk setje, dat stond echt goed. En nu is er iemand anders blij mee ;-)

8 jaar geleden

WEl een goed geveol dat je er iemand anders mee blij kan maken. Tot nog toe bewaren wij alles... MAar misschien dat er nog een tweede jongetje gaat komen ;) Ik vind het zelfs al moeilijk om de oude kleertjes in een doos op te bergen. Ik maak ook foto's van alle setjes die hij aan heeft. Zo weet hij ook hoe hij er vroeger bij liep en lag ;)