{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kledingkast Opruiming ...NOO

​Oh wat heb ik hier toch altijd een hekel aan! Ik vind het altijd erg jammer om hun leuke kleertjes weg te doen, kleertjes met herinneringen

Afbeelding blog 'Kledingkast Opruiming ...NOO'

Oh wat heb ik hier toch altijd een hekel aan! Ik vind het altijd erg jammer om hun leuke kleertjes weg te doen, kleertjes met herinneringen. Maar af en toe is het nodig, want helaas ze groeien steeds groter. Het leukste is dan wel dat we er andere mensen/kinderen blij mee kunnen maken. Zo kunnen zij ook herinneringen maken in die te gekke kleertjes.

Maar wat ook altijd weer leuk is, is dat ik de voorraad box met de grote kleren mag gaan snuffelen om te kijken wat nu wel past en wat dus in de kast opgeborgen kan worden. En sommige kleertjes heb ik in meerdere maten, omdat ik ze echt helemaal te gek vind (en die koop ik dan in de uitverkoop een paar maten groter op de gok, mocht het er nog zijn en eigenlijk gok ik altijd wel goed).

Ik bewaar geen kleertjes meer die de kids niet meer passen. De poppen die we hebben zijn daar allemaal te klein voor, dus dat heeft geen nut. Wel heb ik hun allereerste setje kleren wat ze ooit gedragen hebben ingelijst en bij ons op de slaapkamer hangen en van al die latere kleertjes, daar heb ik vast wel een foto van en dan denk ik nog wel eens terug: dat was echt een leuk setje, dat stond echt goed. En nu is er iemand anders blij mee ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je