{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klagen moet soms , Maar genieten is leuker!

Vertel me jou droom...

Afbeelding blog 'Klagen moet soms , Maar genieten is leuker!'

Ik hoor, zie en lees veel klagende hormonale vrouwen :)
Wil niet zeggen dat ik nooit klaag hoor ,Ik kan er ook wat van (vooral als mijn man zijn zooi laat slingeren of op de bank ligt niks te doen haha) ,Maar ik vind dromen en dromen uit laten komen gewoon veel leuker!!

Ik zie veel leed (programma's als over mijn lijk , de reis van je leven , het nieuws, help oproepen etc) na het zien van over mijn lijk of all you need is love zit ik altijd met tranen met tuiten op de bank en bedenk ik me weer een nieuw doel!

De dag erna iets extra leuks doen met mijn kinderen , Ik plan diezelfde avond nog een avond uit met mijn man of iets met vriendinnen.. Ik besef me dan gewoon altijd weer wat een geluk wij hebben dat we op dit moment gezond zijn & nog van alles kunnen! Doen meerdere dit?

Het leven gaat snel en vaak "vergeten" we te genieten , maken we ons druk over bijv een man die de zooi niet opruimt of wat dan ook.. Dan denk ik weer na het zien van zoiets jemig... Wat zeur ik!!
Moet wel lachen nu ik dit typ, want de dag na het zien van zoiets vreselijks kan ik ALLES hebben van mijn man. Sokken laten liggen? Geen probleem schat , weer alle lichten aan laten staan? Niks grr maar met een lach doe ik ze uit.. Dit alles ja , 1 dag houd ik het vol , soms 2 om er niks over te zeggen .. Wat een 'zeikerd' ben ik ook trouwens.. mag je dat zeggen hier?

Ik heb veel dromen , veel heb ik al uit laten komen ,Maar ey! Ik blijf dromen!! Eerst droomde ik van kinderen , liefst 3 of 4! Nou ik heb er al 3 , gezonde mooie kids! Een koophuis , heb ik! Reizen naar Curaçao en daar trouwens -check! Topniveau met sport halen - check!
Zo heb ik nog meer dromen : -nieuwbouw huis ooit en alles echt alles maken zoals wij willen. Elke plint , stopcontact alles!

Mijn sleeve tattoo op mijn arm beginnen(ontwerpen zijn binnen , in januari komt de sleeve!)

Reis met mijn gezin naar Australië (sparen nu , plan is over 7 jaar 1 maand te reizen door australie,laten we hopen dat het nog goed gaat met ons dan!)

Dit zijn tot nu toe wel mijn "toekomst" dromen of bucketlist hoe je het noemen wilt! Hebben jullie ook zon lijstje :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je