Snap
  • Mama
  • Gezond

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Toen ik het filmpje zag van mijn zusje die had deelgenomen aan een obstacle run dacht ik: "dit wil ik ook!".

Mijn zusje liet een filmpje zien van hoe haar obstacle run er had uit gezien en ik kreeg direct de kriebels. Eerst dacht ik: dat je dat durft! Maar ook: dit moet je eens in je leven een keer gedaan hebben. Ik zei dan ook meteen: "als je nog een keer gaat, ga ik mee".

Van de week was ik een beetje aan het surfen op internet en dacht ineens weer aan de obstacle run, eens even kijken wanneer er een volgende plaats vind. Ik stuurde ook direct mijn zusje een appje of ze er nog steeds voor in was. 

Voor degene die geen idee hebben wat het inhoud, het is een hardloopwedstrijd gecombineerd met een stormbaan. Nu ben ik helemaal geen hardloopster en mijn spieren zijn in gezonde conditie maar echt sterk kan ik ze niet noemen. Ook mijn uithoudingsvermogen laat te wensen over, kortom, ik moet echt nodig gaan sporten om er überhaupt over na te denken om me in te schrijven. 

Mijn zusje adviseerde me te gaan bootcampen. Ik heb eigenlijk altijd binnen gesport in een lekkere warme zaal, met zo'n schermpje in het apparaat zodat je kan ontspannen en sporten tegelijk. Ik weet dat ik mezelf kan pushen tot het uiterste en dat ik veel plezier beleef aan sporten. Bootcamp lijkt me dus een zeer geslaagde training om te proeven aan het sporten in de buitenlucht, onder de modder zitten en mezelf verder te pushen dan ik denk dat ik in me heb. Alleen nu moest ik dan toch echt de laatste stap zetten om alles in gang te zetten. 

Ik kan jullie vertellen dat ik mezelf zojuist heb ingeschreven voor een proefles bootcamp bij mij om de hoek. De afspraak met mijn zusje staat, nu dus alleen nog heel hard trainen, maar vooral heel veel plezier hebben. Want gek genoeg heb ik er heel veel zin in. Kom maar op met die obstakels, I can take them!

8 jaar geleden

Stoer hoor! Ik doe mentaal met je mee... ik ben echt een beetje te lui voor dit soort dingen... :O

8 jaar geleden

*Geliefd = gevlieg ;-)

8 jaar geleden

Ik was zo enthousiast dat ik eigenlijk zo snel mogelijk wilde beginnen. Volgende week maandag is eigenlijk best een geren en geliefd, maar anders zou het nog drie weken duren, dat geduld kon ik niet opbrengen haha. Dankjewel voor de succes wens. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.

8 jaar geleden

Wat goed van je! Ik stel momenteel alles uit tot volgend jaar :p Heel veel succes met je bootcamp!