{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klaar met het sjouwen van al die zware luiers?

Dan heb ik een hele goede tip voor jullie!

Afbeelding blog 'Klaar met het sjouwen van al die zware luiers?' Achtergrond blur afbeelding

Klinkt goed he? Niet meer hoeven sjouwen. En dat hoeft nu ook niet meer, want Etos heeft iets nieuws: Het over het Etos Baby Abbonement! 馃馃槏

Al ruim anderhalf jaar sjouw ik wekelijks met pakken luiers, pakken billendoekjes en voeding voor Tess. Ook is het wel eens voorgekomen dat ik dacht dat er nog luiers waren, dit niet zo was, en dus snel snel naar de winkel moest rennen. Maar daar komt vanaf NU verandering in dankzij het @etos Baby Abbonement! 馃檹馃徏 Je stelt de doos zelf samen, dus je kunt er voor kiezen om alleen luiers te laten bezorgen, maar billendoekjes en voeding kun je er ook aan toevoegen. Hoe handig?! Vervolgens kies je ervoor of de doos om de 4,5 of 6 weken (gratis) thuisbezorgd wordt en that's it!

Ik ben hier dus z贸 blij mee 馃槏, en wat misschien ook goed om te weten is, is dat de prijs suuuper voordelig is, dat je het abbonement altijd kunt wijzigen en dat je zelfs tijdelijk kunt pauzeren!

Mocht je de Woezel en Pip luiers nog niet gebruiken en je je afvragen of deze wel fijn zijn, dan is mijn antwoord: JA! Voor wie ons al wat langer volgt weet dat Tess eigenlijk al vanaf het begin een echte uitslaper is. (19:30-10:00) Wij zijn destijds op zoek gegaan naar luiers die goed absorberen, en we vonden deze luiers by far het fijnst! Ze zijn lekker stevig en de print is ook gewoon super leuk! Niet dat je die ziet onder een romper, maar toch. 馃お Mocht je er niet aan uit komen? Via hoogtepunten op mijn insta account kun je precies zien hoe het werkt!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je