{{ message.message }}
{{ button.text }}

KKE per direct beëindigd

Opnieuw is het KKE geëscaleerd met serieuze consequenties. Hoe nu verder en wat is het beste voor iedereen.

Afbeelding blog 'KKE per direct beëindigd'

Kort na mijn laatste update is het KKE uit de hand gelopen en is het per direct beëindigd. Een week daarvoor is er nog een gedragswetenschapper bij geweest die het gesprek vrij goed wist te leiden. Helaas vonden ze het niet nodig deze er nog een paar keer bij te houden om een goede stevige toon te zetten voor verdere gesprekken.

Zoals verwacht kwam ze vrij snel terug op het eerdere voorstel van volledig co-ouderschap voor beide kinderen. Uit haar research is gebleken dat volledig co-ouderschap voor kinderen onder de 3 jaar voor hechtingsproblematiek kon zorgen. De gedragswetenschapper beaamde dit waardoor wij gelijk van dat idee zijn afgestapt. Mijn vriend heeft hierop een nieuw voorstel gedaan maar ook dat vond ze teveel. Echter vond de gedragswetenschapper dat juist weer een hele mooie tussen stap.

Nu het KKE is beëindigd gaan we door naar het laatste traject. Het gebiedsteam van de gemeente en de kinderbescherming. We zouden ons allemaal de ogen uit de kop moeten schamen dat het zover heeft moeten komen. Toch voel ik ook ergens opluchting omdat hun misschien het treintje weer rijdende krijgen. Dit is immers het laatste traject.

Het over en weer zeuren blijft bestaan. Het ene moment gaat het over zwemles, het andere moment over vermiste kledingstukken. En dan ineens over een houten letter die persé naar de andere kant moet omdat het hoort bij een letterslinger.

De kinderen doen het goed. De oudste heeft zijn dolfijnendiploma gehaald en mag dus door voor de officiële zwemlessen van zwemdiploma A. We zijn enorm trots! De jongste gaat sinds kort naar de peuterspeelzaal en begint steeds meer te praten. Het wordt al een echt jongetje nu.

Vanavond pas ik op de oudste. Mijn vriend en zijn ex hebben besloten om nog één laatste keer een gesprek aan te gaan in de hoop dat er toch nog een redelijk plan uit komt. Ik wacht in spanning af op het verloop van deze avond...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je