{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kindjes uit logeren en mama om 7 uur wakker..

Door een feestje en de kids uit logeren, hadden we nog eens een uitslaap ochtendje! Of toch niet!?

Afbeelding blog 'Kindjes uit logeren en mama om 7 uur wakker..'

De kinderen gaan hier normaal gezien niet zo snel weg, zo af en toe maken we gewoon graag tijd voor elkaar vrij. Maar meestal in combinatie met een feestje of met een bevriend stel op stap. Zo ook afgelopen zaterdag, de kindjes zouden naar mijn zus gaan. Ze zouden daar mee eten en daardoor besloten wij ook lekker uit eten te gaan, om zo onze 'vrije' tijd goed te benutten. Natuurlijk zonder toetje, want dat zou teveel van het goede zijn tijdens mijn dieet.

Na het etentje hadden we nog een feestje van mijn vriend zijn oom. Na het gezellige feestje zijn we nog een afzakkertje gaan doen in een café. Heel gezellig en uiteindelijk lagen we om 2 uur 's nachts op bed. Heerlijk dacht ik nog, ik kan een keer lekker uitslapen. En huppa, voor 7 uur stond ik al naast mijn bed. Het lukt me gewoon niet meer!

Een tijd geleden had ik dit ook al, mama om 7 uur wakker en de eerste meldde zich om half 9! Mij lukt het gewoon niet meer, ik ben zo ingesteld op maximaal tot 7 uur slapen (in verband met mijn werk, de kindjes hebben altijd top geslapen gelukkig!). Maar zelfs op mijn vrije ochtend kan ik gewoon niet lang slapen.

Om half 9 appte mijn zus dat de oudste en haar eigen zoontje zich gemeld hadden. Toen ik daar om half 10 aan kwam, had ze de jongste net uit bedje gehaald. Daar was ze al een aantal keer gaan kijken, maar die bleef maar slapen. Om kwart over 9 had ze haar toch maar uit bedje gehaald, slaapkoppen!

Maar denk maar niet dat het altijd zo'n feest is hoor! Moeten de kinderen 's ochtends om 7 uur wakker worden, omdat ze naar oma of naar de opvang moeten, dan zijn ze niet wakker te krijgen. Denk ik; yes.. morgen kunnen we wat langer blijven liggen, de kindjes doen dat ook altijd, dan zijn ze er om 7 uur hoor! Maar toch ben ik elke keer weer blij om ze 's ochtends uit bedje te gaan halen! Er zijn zelfs ochtenden dat ik niet kan wachten tot ze wakker zijn, hihi! :)

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je