{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderwens en uitstrijkje

Afbeelding blog 'Kinderwens en uitstrijkje '

Hallo allemaal . Ik ben Tessa ben 27 jaartjes oud en kom uit het mooie drenthe. Ik heb altijd al een kinderwens gehad en wou net zoals mijn moeder jong moeder worden. Zij was 23 jaar toen ze zwanger raakte van mij . Ik heb 10 jaar een relatie met een prachtige man. Mijn man . Helaas zag hij het nog niet zo zitten om op die leeftijd kinderen te krijgen. Ik denk dat heel veel mannen er lang niet zo snel aan toe zijn als wij vrouwen. Maar goed vorige jaar besloten we toch maar dat ik ging stoppen met de pil en mij vriend zei let op jij bent zo zwanger . Waarop ik altijd zei let op me woorden mijn gevoel zegt mij dat dat niet het geval is. Dat gevoel klopte helaas. Wij zijn nu een dik jaar verder :( 


Afgelopen februari besloot ik toch maar is naar de dokter te gaan . Helaas ging dat allemaal vanwege de corona niet even soepel. 2 weken later kon ik terecht en vertelde ik mijn verhaal. Een jaar bezig geen enkele normale cyclus en laatste 2 maand last van tussentijdse bloedingen. Mijn huisarts vond het toch wel even nodig om een uitstrijkje te maken en kreeg een verwijsbrief voor de gynaecoloog. 


Een week later werd ik gebeld ik had pap 3 a2 !!! Ik schrok me kapot wist niet wat het betekende maar goed kon het niet zijn. Dus ook daarvoor werd ik door gestuurd naar de gynaecoloog. Na 4 weken jaja je leest het goed mocht ik eindelijk heen voor een onderzoek van het uitstrijkje.  heb die 4 weken behoorlijk in de stress gezeten. De gynaecoloog heeft kweekjes genomen van de verkeerde plekjes in de baarmoedermond . Na 3 weken kreeg ik daar de uitslag van...... het was GOED en hoefde verder niks meer mee te gebeuren!!! 


Yesss we mogen beginnen met onze kinderwens !!! Klink misschien stom dat ik yess zeg maar we waren zo blij dat we eindelijk verder kunnen in de hoop het allemaal snel lukt. 

Omdat mijn cyclus altijd in de war is en altijd langer is dan 35 dagen denken ze dat er bij mij wat bij gespijkerd moet worden, vandaag ben ik opnieuw bij de gynaecoloog geweest voor een inwendig onderzoek om mijn baarmoeder en eierstokken te bekijken het zag er allemaal netjes uit .Ook zagen ze een eiblaasje wat wil zeggen dat er wel wat op gang komt maar hoe dat weten we nog niet. Vandaag is ook bij mij bloed afgenomen om te kijken hoe mijn hormoonhuizing is. Voor mijn vriend heb ik een potje mee genomen na huis ook hij moet er wat voor doen :) hopelijk zijn ze bij hem actief genoeg xD 

Volgende week horen we meer !! 

Zijn er meer (toekomstige)mama’s die deze ervaring ook hebben gehad ? Hoe ging het bij jou ? 

Liefs Tessa. 
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je