{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijkje in het leven van AM Deel 1

Mochten mensen meer willen weten dan blog ik verder

Afbeelding blog 'Kijkje in het leven van AM Deel 1'

Hallo, ik ben al even hier, maar begin nu aan mijn eerste blog.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben AM. ik ben 39 jaar. Ik ben getrouwd. Heb een dochter van 9. We hebben ook een hondje. Ik hoop dat mensen het leuk vinden om een kijkje in mijn leven te krijgen.

Ik ben geboren met een neurologische aandoening en daarbij heb ik ook een hartafwijking. Ik ben met 14 maanden geopereerd. Operatie duurde 3 uur en daarbij heb ik zuurstof gebrek opgelopen. Mijn neurologische aandoening is zwaarder aangedaan dan de rest. Voornamelijk het grootste probleem waar ik tegen aan loop is dat je niks aan mij ziet, behalve dat ik moeilijker loop. Ik liep pas op mijn 2e levensjaar. De band met mijn vader is ook altijd haat liefdes verhouding geweest. Ik moest naar een speciaal onderwijs, waar ik mij ook niet gelukkig voelde maar op dat moment leek het beste voor mij. Vrienden heb ik nooit gehad. Ik woonde een half uur rijden van school. Daardoor had je al automatisch weinig contact en thuis had ik er niet zoveel. Ik was ook erg verlegen en niet zo'n haantje de voorste. Ik probeerde het echt wel maar om een of andere reden had ik er geen klik mee. Mijn vader was ook geen gemakkelijke man. Ik heb nooit gehoord dat tie een keer gezegd heeft dat hij trots op mij was of dat tie van mij hield. Op mijn 10e is er iets gebeurd door 1 zoon van "vrienden"/kennissen van mijn ouders. Toen ik 12 was ging ik naar het voortgezetonderwijs. Ik zou een opleiding in de administratie gaan doen en ook dat was 4 jaar lang ellende. Ik was door mijn handicap en mijn verlegenheid heel makkelijk doelwit om gepest te worden en dat gebeurde dus ook. Zelfs slaan tot gevolg. Vervolgens ging het qua opleiding ook mis omdat er niet genoeg animo was voor administratie op mijn afdeling werd ik de gezondheidskundig gezet, maar dat beroep i.c.m mijn aandoening niet het handigste. Mijn moeder is toen wel gaan praten maar ik hoefde nog maar 1,5 jaar dus besloten we dat een diploma handiger was dan overstappen. Tja 25 jaar geleden ging dat zo bij ons. Vervolgens ging het al wat slechter met mij en had ik na die 4 jaar weinig zin om n Door al deze aspecten is mijn leven al een rollercoaster, maar ondanks alles ben ik blijven vechten en recht opblijven tot 2003 toen ging het kaarsje uit. Ik heb toen dingen gedaan die niet wensenlijk zijn en een hoop pijn bij vele mensen nog te voelen is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je