{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijkje achter de schermen

Naar mij toe komen en vragen ho maar... Laten we met z'n allen roddelen! We hoeven niet meer te weten dan dat wat we zien.

Afbeelding blog 'Kijkje achter de schermen' Achtergrond blur afbeelding

Het plaatje wat gezien wordt: Ze zien mij als jonge moeder (22) over straat lopen. De spullen die ik heb zijn niet goedkoop en ik loop met mijn kids: mijn dochtertje is blank met rossige krullen en mijn zoontje licht getint met donker haar.

Conclusie: Zij heeft vast twee kinderen van verschillende mannen, laat andere mensen haar spullen kopen en weet niet dat opvoeden meer is dan kinderen krijgen.

Mijn verhaal: Op mijn 15e is er uit een onderzoek naar mijn eierstokken gebleken dat de kans dat ik zwanger zou worden nihil is. Mocht ik ooit een kinderwens hebben zou het een lang proces worden.

Op mijn 16de heb ik de liefde van mijn leven leren kennen, op mijn 18e zijn we samen gaan wonen. Hij is 6 jaar ouder dan mij en we zijn allebei fulltime aan het werk. Hij is vuilnisman en ik assistent manager.

Toen ik 19 was was ik heel erg ziek, het ging maar niet weg. De huisarts had onderzoek gedaan en belt vervolgens op: ''eb je toevallig een zwangerschapstest gedaan, want dan kan ik dat met zekerheid uitsluiten'. Wij meteen een test gehaald, even erover heen geplast en aan de kant gelegd. Mijn vriend dacht laat ik toch maar eens even kijken. Met de tranen in z'n ogen kwam hij naar me toe gerend. Je bent zwanger!!!

Wij dachten dat dit niet zomaar zou gebeuren dus de keuze is snel gemaakt: we gaan verhuizen en maken ons klaar voor een kindje! 

Een klein lief meisje met rossig haar, lijkt precies op haar papa als kind zijnde. Aangezien we beide een goedbetaalde baan hadden hebben we kunnen sparen en kon ik thuisblijven. Na een jaar en 3 maanden, toch maar weer een test gehaald jeeeeeej we krijgen een tweede!

Daar werd ons zoontje geboren licht getint donkere haren, precies mama als kind zijnde. Aangezien papa de hele dag aan het werk is en ik thuis ben en verder en geen vervoer heb dan de benenwagen ben ik veel aan het lopen. Er komt genoeg geld binnen en ons huis is altijd al gepoetst voor de ochtend voorbij is. 

Dus in principe kan ik gaan en staan waar ik wil, dat ik met mannen over straat loop zegt niet meer dan dat ik een praatje maak terwijl we de zelfde kant opgaan. 

Super trots met mijn 2 kindjes niet omdat ik een profiteur ben maar omdat ik nooit had durven dromen van de momenten die ik nu met ze heb.

Als het goed is hoef ik mij nog niet eens te verdedigen en hebben mensen maar gewoon verder te kijken dan hun neus lang is!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je