{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk eens hoe leuk!

Een broodtrommel en waterfles van MyMepal, gewonnen in een winactie van Mamaplaats. Een dankjewel blog.

Afbeelding blog 'Kijk eens hoe leuk!    '

Vandaag kwam hij binnen. Het pakketje met de broodtrommel en waterfles, helemaal zelf gepimpt. Wat was ik nieuwsgierig! Juist vandaag bleef de pakketbezorger nog even in zijn auto voor de deur zitten, bladerend door allerlei papieren. Wat mij betreft had dat niet gehoeven, het wachten had al lang genoeg geduurd!

Dat ik zo lang moest wachten was vooral mijn schuld. Na de mail dat ik gewonnen had en de daaropvolgende mail met instructies moest ik nog even goed overpeinzen wat ik nou eigenlijk wilde. Want zeggen wat je gaat doen als je een winactie wint is één ding, daarnaar handelen een tweede. Mijn idee was een waterfles voor dochterlief en een broodtrommel voor wat algemener gebruik, maar wist ik veel dat de keuze zo overweldigend zou zijn?!

Ik heb online de mogelijkheden verkend en uitgeprobeerd. Nagedacht over een eigen foto, het gebruik van een sjabloon of toch zelf iets ontwerpen met wat MyMepal biedt. En toen was ik –weer eens- besluiteloos. Uiteindelijk afgelopen dinsdag de man des huizes de knoop door laten hakken. En dan bedoel ik hem horen zeggen ‘bestel nou maar gewoon wat je gemaakt hebt schatje, je kan de komende weken nog wel aan het ontwerpen blijven, maar dit ziet er leuk uit!’ Zo gezegd zo gedaan.

Vandaag kwam hij binnen. De roze waterfles die dochterlief achter zich aan mag slepen. Met hartjes, haar naam en een prinses erop. En de broodtrommel, wat neutraler en een beetje eigenwijs –net als dochterlief die toch wel een beetje op haar moeder lijkt-. Volgende week gaat de waterfles mee naar de peuterspeelzaal en misschien neem ik morgen de broodtrommel wel mee naar mijn werk. :)

Dankjewel Mamaplaats, dankjewel MyMepal, ik hoop hier veel plezier aan te beleven!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je