{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kiekeboe!

Suzannah is dol op kiekeboe spelen en dat doet ze op diverse manieren en de ene manier is nog grappiger als de andere manier. Gister aan tafel zat ze steeds met haar handjes voor haar ogen en als we dan net deden of we haar niet konden zien gierde ze het uit van het lachen!

Afbeelding blog 'Kiekeboe!' Achtergrond blur afbeelding
Suzannah is dol op kiekeboe spelen en dat doet ze op diverse manieren en de ene manier is nog grappiger als de andere manier. Gister aan tafel zat ze steeds met haar handjes voor haar ogen en als we dan net deden of we haar niet konden zien gierde ze het uit van het lachen! Ik wil dit filmpje dan ook heel graag met jullie delen ;-) Ik weet zeker als je dag slecht is dat dit je dag een heel stuk beter zal maken! Verder wil ik er niet te veel over zeggen want jullie moeten het zelf gaan bekijken... Heel veel kijk plezier! http://www.youtube.com/watch?v=uMVBS6eIr4I&feature=youtu.be Zo kan ze ook achter een muurtje gaan staan en dan om het hoekje kijken. Als je dan terug kijkt dan duikt ze snel weg en dan giert ze het uit van het lachen…….en wij ook natuurlijk. Tja ik moet nu de 200 woorden vol maken maar wat moet ik nog meer schrijven? Het gaat om het filmpje en deze zegt op zich al genoeg. Ik heb nu echt last van een writters blok hoor……totaal blanco, want schrijven over een gebeurtenis als kiekeboe spelen is natuurlijk nooit zo grappig als kijken naar een filmpje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je