{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerstreclames op televisie

​Wat ik zo leuk vind aan de kerst zijn ook de kerstreclames. Misschien wel een beetje stom, maar ik vind de reclames tijdens kerst echt veel

Afbeelding blog 'Kerstreclames op televisie'

Wat ik zo leuk vind aan de kerst zijn ook de kerstreclames. Misschien wel een beetje stom, maar ik vind de reclames tijdens kerst echt veel mooier dan de rest van het jaar. Ik kan er echt van genieten om een mooie reclame te zien, met als toppunt en de reclames van Coca Cola. Die vind ik elk jaar wel echt super mooi, al maken ze niet ieder jaar een nieuwe reclame.

Ik weet nog goed dat toen ik wat jonger was ik ademloos aan het kijken was naar die reclame met de vrachtwagens in dat boek, die eruit reden en dan door de straten. Die vrachtwagens waren super mooi verlicht en de kerstman op de achterkant van de vrachtwagen gaf dan een knipoog.

index1_1449691795.jpg

Of de reclame van het meisje dat door de telescoop kijkt en een meneer op een andere planeet ziet, die van de foto hierboven.

Zo zijn er nog veel meer mooie reclames hoor. Beetje stom misschien en sommige mensen kijken ze nooit, maar ik kan daar van genieten. Misschien komt dat ook wel omdat ik na die weken dat Sinterklaas in Nederland is de reclames over speelgoed wel gehad heb. Hahaha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je