{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerstmis zonder jou

mijn moeder was een fervent Kerstmis vierder soms tot mijn grote ergenis

Afbeelding blog 'Kerstmis zonder jou '

 ondanks dat ik geen kerst vier laat ik mij toch af en toe meeslepen.mijn moeder daar in tegen was dol op Kerstmis en vierde dit met uitbundige versieringen en wou ons aan tafel voor een kerst maal.Dit wordt al weer de tweede kerst zonder mijn moeder. De meeste dingen wat je mee maakt verdwijnen in je geheugen en raken vergeten. Die ene dag in april echter  staat mij nog bij als de dag van gister. Helaas deze vergeten lukt mij niet. 

nooit heb ik wat om kerst gegeven maar wat zou ik graag nog eenmaal naar haar " gezeur " over de kwaliteit van bomen luisteren. Of 5 telefoontjes op 1 dag ontvangen over het samen te stellen diner. En tussen werk, gezin en mijn eigen drukte tijd maken om heel snel even lampjes te halen om dan vervolgens 3 uur op een kerst afdelingen ongeduldig te wachten. Want ja ongeduldig was ik, immers kon die hele kerst mij gestolen worden. Wist ik toen al maar dat ik dat ooit zo zou gaan missen en dat ik zo graag het nog 1 keer zou willen overdoen dan had ik het anders gedaan. Had ik maar genoten van haar enthousiaste en met haar meegedaan in plaats van mij te ergeren aan het commerciële gedoe. Wat ik zou ik graag willen genieten van haar liefde voor dit feest en voor 1 keer lekker met haar mee doen zoals zij dat het liefste wou.

jammer voor de echt belangrijke dingen in het leven krijg je geen 2de kans. alleen een wijze les. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je