Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Kerstliedjes

Het liefste heb ik de hele dag de radio aan staan. Ook als mijn dochter thuis is lekker een muziekje op. Maar nu met de kerstdagen is het ook wel leuk om lekker samen kerstliedjes te luisteren en te zingen, maar wat dan??

Ik ben absoluut niet gelovig, maar vind de Kerstdagen altijd wel gezellig. Echter wat voor liedjes ga je met je kindje zingen als je niet gelovig bent? Heel veel (Nederlandse) liedjes vallen dan al af en ik kom momenteel niet verder dan Oh Dennenboom en Klink Klokje Klingelingeling. Gelukkig bieden de WinterWonderlijkeLiedjes van de Efteling een uitkomst. Wat zingen jullie met jullie kids??

10 jaar geleden

Wat grappig dit! Wij hebben ons dit ook afgevraagd en kwamen niet verder dan Oh Denneboom, Kling klokje en Jingle Bells. Opeens zag ik voor 1 euro de Bert en Ernie kerst cd liggen en die is ook wel erg leuk.

10 jaar geleden

Ik vind het ook altijd gezellig

10 jaar geleden

Ik vind kerstliedjes wel leuk, maar ik ben 'all i want for christmas' nu wel zat hoor haha.

10 jaar geleden

Hahaha all i need for christmas. Bij de eerste toon begint ze al te stralen. Bij toon twee staat ze te dansen. Handjes boven de hoofd en pirouettes draaien. En dat bij 16 maanden. Zo lief! :-) word al weer warm bij de gedachten...