{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerstkaart inspiratie: 'Send Your Wishes'.

Dit jaar doe ik het eens anders met de kerstkaarten. Een persoonlijke kerstgroet.. Leuk om te schrijven en hopelijk fijn om te krijgen.

Afbeelding blog 'Kerstkaart inspiratie: 'Send Your Wishes'. ' Achtergrond blur afbeelding

In het kader van de blog wedstrijd ‘count your blessings’ ben ik eens gaan na denken.

Elk jaar stuur ik, namens mijn gezin, een kerstkaart. Maar meer dan ‘Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, Liefs ons’, komt er niet op. Geïnspireerd door na te denken over waar we dankbaar voor zijn, wil ik ook echt mijn beste wensen over brengen op de lieve mensen naast mij voor het nieuwe jaar.Ik ben nu druk bezig met de kerstkaarten aan het schrijven en probeer voor iedereen een persoonlijk woord te vinden. 

Voor mijn oma, die eindelijk haar huis verkocht heeft wat er fijn is, maar ook een verdrietig randje heeft, want het huis waarin ze altijd kerst vierde met haar man, mijn opa, zal voor het laatst door haar versierd worden. Dus wens ik haar veel liefde en goeds toe in het, nog te vinden, nieuwe huisje.
Voor mijn ouders, die het nog niet zo kunnen vinden nu ze met pensioen zijn en verhuisd. Na 34 jaar had werken in een eigen zaak hebben ze nu, sinds een jaar pensioen. Dat gaat met ups en downs. Ik hoop dat ze meer kunnen gaan genieten van hun vrije tijd en hun prachtige nieuwe huis.
Voor mijn schoonouders, die de eerste kerst vieren zonder haar moeder. In maart hebben we afscheid moeten nemen van oma, dus dit is de eerste kerst zonder haar. Ondanks dat, wens ik haar een fijne kerst met haar kinderen en 3 klein kinderen en een betere start van 2016.
Voor mijn lieve vriendin, die al ruim 2 jaar bezig is met afstuderen, ik hoop dat ze in 2016 haar diploma aan ons mag laten zien.
Voor mijn andere lieve vriendin, die eindelijk uit huis is en haar eerste kerst, samenwonend met haar vriend, viert in haar eigen huisje.

Het voelt ontzettend goed om voor iedereen even een persoonlijk woordje te schrijven, om bij iedereen even stil te staan. Ik hoop dat de ontvangers van de kerstkaarten net zo genieten van de persoonlijke tint van de kerstkaart.

Ik hoop dat ik jullie hierdoor ook inspireer om een persoonlijke tekst op je kerstkaart te zetten of gewoon even de mensen in je omgeving te laten weten dat je trots op ze bent, het beste wenst en gek op ze bent. Dit hoeft natuurlijk niet met een kerstkaart. Persoonlijk is misschien nog beter of anders via een appje of mailtje. Het zijn de kleine dingen die het doen en ik hoop dat ik iedereen even een kleine glimlach bezorg op zijn of haar gezicht.

Ik wens jullie, lieve mamaplaats dames (en heren) en lieve lezers van deze blog een hele fijne december tijd toe. Dat jullie mogen genieten met degenen die jullie liefhebben. Dat 2016 een prachtig jaar voor jullie mag worden, met veel inspiratie voor leuke blogs. Veel winnaars van de winacties en winnaars in het leven op zich. Dat de mama's onder ons wat vaker kunnen uitslapen en de mama's in spe genieten van hun zwangerschap. Dat de dames onder ons die heel graag een kindje willen een vruchtbaar jaar tegemoet gaan. En voor alles en iedereen wat ik met deze paar regels vergeet, ik hoop dat jullie dromen mogen uit komen.

Liefs.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je