{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerst met z’n 4-tjes!

Wat gaan jullie doen met de kerstdagen?

Afbeelding blog 'Kerst met z’n 4-tjes!'
Foto1Ik vind het zo’n maf idee: vorig jaar rond deze tijd had ik al een behoorlijk zwangere buik. Ik was op de helft van mijn tweede zwangerschap en we hadden net de 20-weken-echo achter de rug en alles zag er gelukkig goed uit. En… we hoorden dat we nog een zoon zouden krijgen! De kerstdagen herinner ik me nog goed. Ik zag er mooi uit in mijn zwangerschaps-glitter-topje, maar ik vond het wel erg jammer dat ik het bij water en appelsap moest houden. Ik drink toch liever een glas wijn (of 2 of 3 of 5) bij het kerstdiner! Dit jaar ziet onze kerst er heel anders uit: voor het eerst zijn we met z’n viertjes en dat voelt voor mij toch wel als een 'echt' gezin. Kerstavond vieren we met mijn familie. Eerste kerstdag gaan we iets leuks doen met z’n viertjes (waarschijnlijk naar de dierentuin) en tweede kerstdag gaan we naar mijn schoonouders. Foto1De mannen kleed ik extra leuk aan. Via http://www.vd.nl/kids/party.html vind je echt hele leuke, hippe en betaalbare feestkleding. Zelfs voor de allerkleinsten! Mijn oudste zoon had zijn zwarte colbertvestje gisterenavond aan naar het kerstdiner op school. Hij was zo trots als een pauw. En ik ook! Fijne feestdagen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je