Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Kerst met z’n 4-tjes!

Wat gaan jullie doen met de kerstdagen?

Ik vind het zo’n maf idee: vorig jaar rond deze tijd had ik al een behoorlijk zwangere buik. Ik was op de helft van mijn tweede zwangerschap en we hadden net de 20-weken-echo achter de rug en alles zag er gelukkig goed uit. En… we hoorden dat we nog een zoon zouden krijgen!

De kerstdagen herinner ik me nog goed. Ik zag er mooi uit in mijn zwangerschaps-glitter-topje, maar ik vond het wel erg jammer dat ik het bij water en appelsap moest houden. Ik drink toch liever een glas wijn (of 2 of 3 of 5) bij het kerstdiner!

Dit jaar ziet onze kerst er heel anders uit: voor het eerst zijn we met z’n viertjes en dat voelt voor mij toch wel als een 'echt' gezin. Kerstavond vieren we met mijn familie. Eerste kerstdag gaan we iets leuks doen met z’n viertjes (waarschijnlijk naar de dierentuin) en tweede kerstdag gaan we naar mijn schoonouders.

De mannen kleed ik extra leuk aan. Via http://www.vd.nl/kids/party.html vind je echt hele leuke, hippe en betaalbare feestkleding. Zelfs voor de allerkleinsten! Mijn oudste zoon had zijn zwarte colbertvestje gisterenavond aan naar het kerstdiner op school. Hij was zo trots als een pauw. En ik ook!

Fijne feestdagen!

10 jaar geleden

Wij gaan lekker opa en oma vervelen hihi,, yesss manlief eindelijk vakantie sinds zometeen!! kids ook zon zin in!! Veel plezier groetjes

10 jaar geleden

Prachtige foto`s! Kerstavond komt mijn familie bij ons, 1e kerstdag gaan we naar de schoonfamilie en 2e kerstdag naar mijn ouders. Fijne dagen!