{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerst!!! Lekker meebleren met al die leuke liedjes!

De sint is weg, dus nu mag ik van mezelf lekker keihard mee zingen met al die heerlijke kerstliedjes!

Afbeelding blog 'Kerst!!! Lekker meebleren met al die leuke liedjes!'

Zondag hoorde ik al de eerste liedjes op de radio. Yes, dat betekent weer lekker schaamteloos meezingen met all I want for Christmas. Het lijkt wel alsof ik hier het hele jaar naar uitkijk, want iedereen moet het horen. Iedereen wordt lastig gevallen met mijn zangmood en mijn geweldig zangstem.

Vanmorgen begon het al nadat ik was opgestaan. man en kind lagen nog heerlijk te slapen, dus zocht ik All I want for christmas op met mijn telefoon en begon heerlijk mee te zingen in de keuken terwijl ik mijn brood maakte. Onderweg naar mijn werk zong ik de verschillende kerstnummers mee. Dat er soms iemand mij raar aankijkt maakt mij niks uit. Okee, ik hou wel mijn mond wanneer ik te wachten sta voor het stoplicht... want ik zat op de fiets. in mijn auto vind ik dat toch minder erg.

En toen was jet kwart voor 9. Ouders waren weg en mijn kleutertjes zaten vermoeid in de kring. En wat doe je dan als juf? Je zoekt je favo kerstnummer op, gaat op de tafel staan en zingt keihard mee. Mijn kleuters hebben nog nooit zo hard gelachen. Zelfs niet toen ik frozen had gezongen... Ik mocht het zelfs nog een keertje doen van mijn kleuters. Ik denk dat het kwam omdat ze het zo mooi vonden. Maar ben bang dat het toch een andere reden had.

Mijn kleutertjes hebben inmiddels 5 keer al het nummer All I want for christmas gehoord en zingen nu vrolijk mee. Echt te grappig.

Ben jij ook blij met al die kerstnummers? Wat bler jij het liefste mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je