{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerels met een kleintje

Ik ben echt onder de indruk en van verbazing heb ik twee glazen wijn achterover geslagen.

Afbeelding blog 'Kerels met een kleintje'

In een ver verleden had ik mijzelf altijd wijs gemaakt dat, als wij ooit een baby zouden krijgen, dat ik deze baby overal mee naar toe zou nemen, dat ik minimaal 32 uur zou werken en dat ik altijd keurig verzorgd achter de kinderwagen zou rond paraderen. Nu deze toekomstige baby inmiddels werkelijkheid is geworden, blijkt het in de praktijk toch allemaal iets genuanceerder dan ik vooraf had gedacht.

Gisteravond heb ik een klein stukje op tv gekeken van het tv programma “kerels met een kleintje”. Het is dus blijkbaar echt mogelijk om je pasgeboren baby overal mee naar toe te nemen, zelfs een flesje te geven aan de kantlijn van een voetbalveld en van te voren dit flesje “even” op te warmen in een flessenwarmer in de auto. De baby drinkt het flesje leeg, huilt niet, doet een klein boertje en valt vervolgens in de arm (nog steeds aan de kantlijn van een voetbalveld vol met schreeuwende mensen) in slaap. Ik ben echt onder de indruk en van verbazing heb ik twee glazen wijn achterover geslagen.

Bij een volgend stel, dat laat zien hoe zij leven met hun pasgeboren baby, wordt de pasgeboren baby meegenomen in de kinderwagen de stad in. Er worden wat kleertjes en schoentjes gekocht & vervolgens wordt de baby meegenomen naar een bokstraining van de vader. De moeder zit met de baby op de arm aan de kant te kijken. De baby slaapt. De baby slaapt! Ik ben opnieuw diep onder de indruk, dit keer laat ik de fles wijn maar even staan, want anders kan Arjen me straks de trap op tillen. Dat is nou ook weer niet helemaal de bedoeling.

Maar goed, mijn context van dit verhaal is dat het leven met een pasgeboren baby klaarblijkelijk, in de meeste gevallen, dus gewoon zo door kan gaan dan hoe het leven was voordat de baby om de hoek kwam kijken...

Veel liefs,
Rita. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je