{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kennen jullie runnersmap.nl al?

​Al een tijdje blog ik over mijn hardloopvorderingen. Ik vertelde in mijn laatste blog dat ik inmiddels al 15 kilo afgevallen was.

Afbeelding blog 'Kennen jullie runnersmap.nl al?'

Ondertussen zijn de kerstdagen gekomen en voorbij gegaan. Natuurlijk kwam daar veel eten bij kijken. Ik ben de afgelopen 4 dagen dan ook met buikpijn naar bed gegaan. Niet goed, haha. Tussendoor ben ik wel blijven rennen ook al is er even een kerstvakantie stop van het hardloopgroepje. Toch ben ik in de maand december weer 2 kilo aangekomen. Het was gewoon veelte veel eten. Vanaf nu ga ik dus weer op de gezonde tour. Ik vind het niet erg om niet meer af te vallen maar aankomen wil ik zeker niet meer. 

Via runnersmap.nl kun je mooie routes uitstippelen. Of eentje van iemand anders overnemen. Erg leuk. Vandaag heb ik de route die ik altijd ren uitgestippeld. Deze kwam op 5.2 km uit. Ik heb 8,8 km/u gerend. Dit is nog niet super snel. Dit is dan ook mijn nieuwe doel voor de komende tijd. Sneller worden. Ik ben benieuwd of ik jullie binnen kort kan vertellen over mijn nieuwe vorderingen. Voor nu was dit een heerlijk rondje en ga ik via runnersmap nog meer leuke rondjes plannen.

Zijn jullie alweer begonnen met sporten of bewaren jullie dat voor de goede voornemens van het nieuwe jaar?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je