{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ken jij ze de "Wacht maar totjes" ?

Ja, die zin heb ik regelmatig gehoord en dit weekend ook weer. Ik heb er een paar op een rijtje gezet.

Afbeelding blog 'Ken jij ze de "Wacht maar totjes" ?'

Ken je ze.. die wacht maar tots? Ik wel! En ik heb er al heel veel gehoord. Van het weekend weer en daarom zet ik ze nu op een rijtje...

- Wacht maar tot jij zwanger bent...

Ja en dan? Dan mag ik pas klagen? Mag ik dan pas even uitrusten op een stoel? Kan ik dan helemaal niks meer? Mag ik dan overal over klagen? Wacht maar tot ik zwanger ben... hehe

- Wacht maar tot jij een kleintje hebt...

Oww en dan? Zit ik alleen maar aan huis gekluisterd? Kan ik dan niet meer mee met familiedagen? Moet ik mijn dagplanning om mijn kind heen maken? Kan ik dan niks meer. Wacht maar totdat ik een kleintje heb... 

- Wacht maar totdat hij 1 is....

 En dan? Wordt het dan zwaarder? Wordt het leuker? Kan ik dan meer of kan ik dan minder? Moet ik dan een tuigje aan gaan schaffen of liever een bench waar ik hem in kan doen? Wacht maar tot mijn ventje 1 is...

- Wacht maar tot je nog een keer zwanger bent...

Ja?? Is dat heftiger dan een eerste keer? Is het dan beter om nummer 1 tijdens mijn zwangerschap even ergens anders te brengen? Negen maanden lang? Moet ik anders maar in mijn bed blijven? Is het heftiger?

- Wacht maar tot je er twee hebt...

En dan? Kan ik dan helemaaaaalllllll niks meer? Is mijn leven dan over? Raak ik dan echt overspannen? Moet ik ze dan uit elkaar halen? Misschien mijn hui splitsen en zorgen dat ze elkaar niet tegen komen? Moet ik dan twee riempjes kopen? Og gewoon de eerste verkopen?

Zo... dat lucht op. ;-) Lieve mama's, moet het altijd erger zijn? Mogen we niet een keer iets zeggen zonder een wacht maar totje? Natuurlijk moet je dit alles met een korreltje zout nemen... Of misschien lezen met thee en een stuk chocola. Ik word in ieder geval een beetje moe van de wacht maar totjes...  Zo dat is eruit! En nu maar hopen dat ik nooit meer een wacht maar totje krijg ;-) hihi Fijne dag!

Hebben jullie die "wacht maar tot" ook gehad? Welke was het en zijn er nog meer wacht maar totjes? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je