{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ken je dat oergevoel.......?

Afbeelding blog 'Ken je dat oergevoel.......?'

Gisteravond door het warme weer wilde ons meisje niet slapen. Ik merkte met heel mijn (meehuilend) moederhart dat er iets niet lekker zat. En het was benauwd. Wij kunnen zelf nog iets bedenken en uitvoeren om het aangenamer te maken. Een baby van 9 maanden kan dat niet. Ze lag alleen met een pamper aan in bedje zonder deken, zo warm was het. Uiteindelijk maar mee naar beneden genomen en bij mijn man in de armen in slaap gevallen. Heb je hem weer hoor. Lieve papa van Lisa. Na 45 minuten werd ze weer wakker. Ik stond net onder de douche en riep dat mijn man haar maar even aan moest geven. Toen we haar naar bed wilde brengen hadden we ingeschat dat ze daar te moe voor was maar wellicht dat ze het wel lekker vond/nodig had om in slaap te vallen. Toen ik daar gisteravond onder de douche stond met dat heerlijk zachte babylijfje van mijn eigen dochter tegen me aan wilde ik haar nooit meer los laten. Ze was half slapend tegen me aan aan het genieten van de douche en het tegen me aan liggen en ik genoot net zo hard mee. Dit prachtige kleine mensje kan altijd op me rekenen. Ik zal er altijd voor haar zijn no matter what! Ik hou haar vast als het nodig is. Bescherm haar met mijn hele leven. Sta voor haar klaar en help waar ik kan. Of dit nou hormonen zijn , mijn oer moeder gevoel, soms overvalt het me nog en komen de waterlanders van trots en blijdschap dat ik dit moois mee mag maken en dat ik mama ben van een prachtig mensje wat ik op mag zien groeien. Dankbaar, beschermdrift, oergevoel, trots, blij en tot tranen geroerd. Het overkomt me nog regelmatig dat gevoel. Kennen jullie dat ook?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je