{{ message.message }}
{{ button.text }}

Keizersnede of natuurlijke bevalling na al 1 keizersnede gehad te hebben

Ik ben bang geworden voor een natuurlijke bevalling na al een keer een keizersnede gehad te hebben. Lees verder en geef MrsLT tips!

Afbeelding blog 'Keizersnede of natuurlijke bevalling na al 1 keizersnede gehad te hebben' Achtergrond blur afbeelding

Heel veel dames kunnen zich denk ik wel inleven in het volgende. Mijn eerste kindje is, na de natuurlijke weg te hebben bewandeld, toch uiteindelijk met de keizersnede gehaald.

Nu ben ik zwanger van de tweede en de verloskundige heeft gezegd dat ik zeker een natuurlijke bevalling zou moeten aankunnen.

twijfels over keizersnede

Nou heb ik, uiteraard, mijn twijfels: ik heb er bij de eerste lang over gedaan en het werkte niet op de natuurlijke manier.

Ik heb de "teleurstelling" van de keizersnede moeten verwerken maar ben heel blij dat we allebei gezond zijn.

Maar..ik ben bang geworden om het nu weer natuurlijk te proberen. Ik ben bang dat ik mezelf ga tegenhouden door mijn angst en wat als het dan uiteindelijk weer niet gaat op de natuurlijke manier?

Welke moeders kunnen mij bij dit dilemma helpen?

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaringen hierin zijn en of jullie mij hierin kunnen helpen om de keus te maken.

Liefs,

Mrs LT

Noot van de redactie:

Via de volgende link kunt u lezen wat een bevalling met een keizersnede inhoud. Een keizersnede heeft verschillende voor- en nadelen. Voor jezelf moet je een keus maken welke aspecten bij een bevalling voor je belangrijk zijn om op die manier een goede keus te kunnen maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je