{{ message.message }}
{{ button.text }}

Keep up with the Ramdin's

Stay tunned and start following!

Afbeelding blog 'Keep up with the Ramdin's' Achtergrond blur afbeelding

Dag iedereen,

Ik ben Soraya, ben 32 jaar en ben moeder van twee prachtige zoons Jesaiah (4jr) en Isaiah (2jr). Samen met mijn wederhelft Rowena (met wie ik al 11 jr + mee samen ben) wonen wij in Almere Poort. En jaa je leest het goed onze twee zoontjes hebben niet een maar twee mama's!! 

Ons leven is niet erg spannend en soms heb ik het gevoel dat het leven zo aan mij voorbij schiet. Alsof je wordt geleefd en voor je het weet zijn er alweer wat weekjes voorbij gevlogen. Zal vast en zeker bekend in de oren klinken? Hoop ik hahah! Toch doe ik (doen wij) ons best om van het leven te genieten. Het woord "Genieten" is eigenlijk erg abstract nu ik er zo over nadenk, want ik zeg er eigenlijk niets mee (-__-)" Poging twee ondanks alle hechtiek probeer ik het leven niet aan mij voorbij te laten gaan. Ik geniet volop van het zien opgroeien van onze zoontjes, leuke (simpele) dingen als gezin te doen (tips zijn alijd welkom!), some alone time with her, reizen; wat nu vanwege Corona helaas niet gaat, gezelschapsspelletjes, afspreken met mijn vriendinnen, het lezen van bewustwordende boeken (waar ik meer tijd voor moet vrij maken), chillen in bad (o dat is zo heerlijk bijkomen en doe ik veel en veels te weinig ondanks i really really do love it!!), uit eten, netflix and chill etc. etc. 

In het dagelijks leven werk ik twee daagjes in de week in loondienst als algemeen maatschappelijk werker en daarnaast heb ik nu ruim twee jaar een eigen onderneming. Het zijn best veel rollen die ik voor mijn gevoel moet vervullen: moeder zijn, partner zijn, mijn rol als huishoudelijk medewerker pfff, dochter, zus, vriendin, zelfstandig ondernemer en hulpverlener. Zijn er vast nog meer, maar dit klinkt al als veel toch?! Ben heel erg benieuwd naar iedereen zijn geheimen om alle rollen te vervullen en daarmee het geheim om alle ballen hoog weten te houden. 

Met mijn blogs zal ik jullie meenemen in ons leven als moeders zijnde van twee zoontjes, zonder filter hihi nou ik zou zeggen mis niets en volg mij! Vragen? Leave a comment! 

Groetjes!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je