{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kapper

Soms zijn het echt engeltjes......

Afbeelding blog 'Kapper'

O het was echt zo hard nodig het kon echt niet langer zo doorgaan…. De kapper en uiteraard hebben mijn lieve (B)engeltjes nog vakantie en ik kreeg zo gauw geen oppas geregeld  dus dat betekend met zijn 3en naar de kapper. Wat ik normaal als een heerlijk ontspannen uitje voor mezelf zag ik nu met een lichtelijke angst tegemoet. De oudste ben ik niet zo bang voor die vermaakt zich wel en gaat lekker een boekje ( wat ik heel slim al meegenomen had in mijn tas) lezen of kleuren of wat dan ook.

De jongste is een ander verhaal die kan echt heeeeeeeel erg zeuren en moeilijk doen. Maar wat schertst mijn verbazing mijn kleine mevrouwtje ging eerst maar een lekker kleuren en daarna in een boekje met kapsels wel even een mooie voor mama uitzoeken. De kapper heeft zich kostelijk vermaakt met alle kapsels waarvan madame vond dat die het mooiste waren. Als het aan mijn lieve dochter lag had ik nu lang paars met rose haar met vlechtjes kraaltjes en veertjes. Gelukkig heeft de kapper het bij mijn oude vertrouwde coupe gehouden met wat plukken stoer omhoog.

Maar het was wel super om een keer te horen : Goh wat een lieve leuke kids zeg zo willen we er wel meer in de zaak. Heel wat beter als de soms bozige blikken als mijn dochter weer eens languit gestrekt brult omdat ze haar zin niet krijgt. Heb ze maar lekker getrakteerd op een ijsje en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om te zeggen kijk jongens, maaaam ik bennnie n jonge, mijn dochter gelijk er tussendoor dus de verbetering kijk kindjes als jullie lief zijn dan is mama ook veel blijer en nu gaan we lekker een ijsje eten. Dus vandaag weer een superdagje met mijn superlieve kids. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je