{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kan niet Stoppen met Shoppen!!

Deze mama kan niet stoppen met shoppen en dan vooral voor de kids......

Afbeelding blog 'Kan niet Stoppen met Shoppen!!'

Shoppen is het liefste wat ik doen. Niet alleen in een winkel, maar ook online. En dan het liefste zo goedkoop mogelijk! Geen wonder dat de Action dan ook mijn favoriete winkel is. Ik kan daar echt niet naar binnen lopen zonder iets mee te nemen. Laatst weer een ondergoed setje voor ons dametje, twee leuke zomerhempjes, dokter verkleedshirt en leuke solar lampen voor op het balkon.

Het is absoluut niet zo dat onze kinderen hier te pas en te onpas cadeautjes krijgen. In tegendeel! Ze moeten er echt wel wat voor doen! Zo zijn we druk bezig ons dametje zindelijk te krijgen en af en toe moedigen we dat dan aan als ze op de wc gepoept heeft met een cadeautje (lees ondergoed setje welke ze toch eigenlijk nodig heeft omdat ze momenteel hard aan het groeien is en maat 92 te klein wordt). Helemaal blij is ze dan daarmee. Twee vliegen in een klap!

Ook zit ik vaak op marktplaats of de facebookgroepen. Zo heb ik van V-Tech Toet Toet auto's een garage op de kop weten te tikken, kleertjes voor mijn ventje, Chunnington treintjes. En dit alles ligt allemaal netjes opgeborgen in de cadeaudoos. Alvast opgeslagen voor de december maand en januari (wanneer beide kids jarig zijn).

Ik shop dus het gehele jaar door. Een verslaving!

Maar ja: ik denk dan altijd maar beter verslaafd aan (goedkoop) shoppen, dan aan drugs of roken ;-). En mochten we het een maandje niet kunnen permitteren, dan helaas pindakaas. Dan niet.... of uitstellen ;-)

Waar zijn jullie verslaafd aan??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je