{{ message.message }}
{{ button.text }}

Just the two of us!

Maar een flinke vrijpartij met een leuke vent mis ik wel

Afbeelding blog 'Just the two of us!'

Als mensen weten dat ik alleen ben met Levi, vragen ze bijna altijd of dat niet zwaar is. En eerlijk gezegd vind ik dat wel mee vallen. Ik weet eigenlijk niet beter. De vader van Levi en ik kenden elkaar nog niet zo lang toen ik zwanger werd. Ik werd zwanger door de pil heen, maar de baby was bij mij vanaf het begin hartstikke welkom. De vader van Levi vond het een stuk lastiger. Hij was jonger dan ik, we kenden elkaar net en hij zat eigenlijk niet op een baby te wachten. Dat zorgde natuurlijk voor heel veel spanning en mijn omgeving waarschuwde mij al dat mijn relatie met de vader van Levi geen lang leven beschoren was. Toch wilde ik er voor gaan. En tuurlijk is het zonde dat de relatie voorbij ging, maar ik ben natuurlijk wel hartstikke blij met mijn lieve zoon.

Na de geboorte gingen de vader van Levi en ik dus uit elkaar. Hoewel dat in het begin voor heel veel irritatie en ruzie zorgde, is dat nu 8 jaar later redelijk genormaliseerd. Levi gaat om de twee weken een weekend naar zijn vader. Het contact tussen zijn vader en mij is niet perfect en we liggen ook niet altijd op een lijn, maar we hebben in ieder geval geen ruzie.

En verder zijn Levi en ik dus altijd met zijn tweetjes. En eerlijk gezegd bevalt me dat prima. Zo heb ik nooit strijd over de opvoeding, kunnen we doen en laten wat we willen zonder dat ik dat met iemand moet overleggen. Ik ben niet vies van een potje voetbal en sta op zaterdagochtend gewoon tussen alle vaders langs het voetbalveld. Elke zomervakantie trekken we er samen op uit. Afgelopen zomer hebben we een roadtrip door Frankrijk gemaakt met de auto, maar we zijn samen ook al op heel veel andere exotische plekken geweest. En als ik heel af en toe echt een keertje wil stappen, heb ik een oppasje achter de hand. Conclusie, Levi en ik hebben het prima samen.

Er is alleen een ding wat ik wel eens mis en dat is een lekkere vrijpartij of een spannende date. Tinder is niet echt mijn ding. Als ik al die flauwe openingszinnen zie, haak ik al helemaal af. Ik ga natuurlijk niet veel stappen, dus een leuke man ontmoeten in de kroeg zie ik ook niet gebeuren. Ik zit ook niet per se op een steady relatie te wachten. Maar het zou wel leuk zijn als ik een maatje heb met wie ik 's avonds even de dag kan doornemen, tegen wie ik kan aanleunen en samen kan netflixen en met wie ik af en toe lekker het bed in kan duiken. En tja dat is dus het enige lastige aan single moeder zijn vind ik. Want stel dat ik iemand vind met wie ik af en toe kan rollebollen. Zo'n persoon neem ik natuurlijk ook niet mee naar huis als Levi er is. Zijn er andere single moeders die hier ervaring mee hebben?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je