{{ message.message }}
{{ button.text }}

Just keep growing!

Afbeelding blog 'Just keep growing!' Achtergrond blur afbeelding

Daar waren we weer,
Vannochtend om 8.30 stonden we alweer voor het ziekenhuis voor een controle! Dit keer kon mijn oudste zoon ook mee voor de echo en die vond het machtig intressant! Ook de bloeddruk meter was wel een bijzonder ding bij de jongens! Alles zag er weer keurig uit, bloeddruk prima en op de hitte na heb ik momenteel erg weinig te klagen! Al beginnen de kleine dingetjes zoals bukken enzo wel wat lastiger te worden haha 😅 nu vinden veel mensen dat ik wel erg groei en als ik zeg dat ik nog geen 23 weken zwanger ben, staan ze toch even raar te kijken!! Ik kijk er natuurlijk de hele dag op dus mij valt het niet zo heel erg meer op, en merk ik het dus alleen wat meer met bukken enzo..
Nu kan ik weinig buikfoto's vinden van twinmommy's en uiteraard ben ik erg benieuwd naar de groei van die buiken en wat me misschien nog te wachten staat ? Ook ben ik benieuwd hoeveel kg jullie aankwamen tijdens de zwangerschap, ik zit nu net op 2kg dus voor mijn gevoel valt dat reuze mee! Ik kruip lekker mijn bedje in en hopen dat we wat beter slapen dan de afgelopen nachten want die waren wel erg warm!

Slaap lekker!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je