{{ message.message }}
{{ button.text }}

JuffieAnders als moeder en kindercoach

Balans in privé en werk

Afbeelding blog 'JuffieAnders als moeder en kindercoach' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer een poosje geleden dat jullie van mij gehoord hebben. Voor mij is maart een drukke periode omdat dan onze beide kinderen jarig zijn! Onze dochter werd 10 maart 2 jaar en onze zoon 22 maart vijf. Naast mijn werk als kindercoach ben ik vooral ook moeder van onze kinderen. Mijn wens is om van elke verjaardag die zij als kind mogen vieren, iets bijzonders te maken. Vooral de oudste die het nu heel bewust meemaakt, heb ik onwijs zien genieten. Zelf herinner ik mij mijn verjaardagen ook als iets heel speciaals waar ik elk jaar weer naar uitkeek. 

Keuzes maken

Voor mij betekent dit, omdat ik voor de verjaardagen ook veel creatieve dingen bedenk en maak, dat ik tijd te kort kom. Oftewel ik moet keuzes maken. Ver vooruit maken en plannen is vaak lastig omdat het uiteraard een verrassing voor de jarige moet blijven. In combinatie met mijn werk als kindercoach stel ik dan prioriteiten. Het begeleiden van de aangemelde kinderen en het plannen van de verjaardagen komen dan op nummer 1.  Met name de social media komen dan even op een lager pitje te staan zodat ik meer tijd 'vrij' heb voor de verjaardagsplannen.

Hoe doen jullie dat, keuzes maken? Vinden jullie het gemakkelijk om bepaalde zaken (even) links te laten liggen zodat je tijd hebt voor andere dingen die ook nodig zijn of graag wilt doen?

Volgende blog

In mijn volgende blog zal ik jullie vertellen over het eerste kinderfeestje van mijn zoontje. Wat waren de do's en dont's en tips hoe  je ervoor kunt zorgen dat het feestje naar wens verloopt. 

Volg mij ook op facebook: https://www.facebook.com/JuffieAnders/ en instagram: https://www.instagram.com/kindercoach_juffieanders/

Afbeelding blog 'JuffieAnders als moeder en kindercoach'

Voor mijn zoontje had ik onder andere deze 'dino (seizoen)tafel gemaakt. De dino's, boom, 'struiken' en water heb ik zelf gemaakt en gecombineerd met houten speelblokken. De vogel rechtsboven in was een leuk idee van mijn zoontje zelf!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je