{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Juf, kom je in mijn restaurantje eten? "

Juf zijn heeft voordelen en nadelen. Maar dat je wordt uitgenodigd om in het restaurant van 1 van de ouders te eten is een groot voordeel :-

Afbeelding blog '"Juf, kom je in mijn restaurantje eten? "'

En zo zat ik vanmiddag in Anna lunch en wijn in Den Haag. Een leuk tentje in het centrum. Ik werd vrolijk binnengehaald door de eigenaresse die mij een proeferij van hapjes aanbod en daar zeg ik geen New tegen. Terwijl mijn eten werd gemaakt genoot ik van een kopje verse muntthee met honing en bekeek ik de zaak.

20160323_131706_1458750216.jpg

Binnen oogt het knus en gezellig. Een rij tafels bij het raam. Een lange tafel met tijdschriften in de midden en een gezellig hoekje bij de open haard. Je kan hier terecht voor lunch maar ook voor een hapje in de avond. 

Het meisje dat mij hadden uitgenodigd wad helemaal blij. Haar juf kwam bij haar eten.  Ze vertelde honderd uit over het eten en het restaurant. Nu kon ze elke dag lekker eten. En lekker eten wad het zeker.

Ik begon de lunch met een truffelrisotto met bospaddestoelen en parmezaanse kaas. Heerlijk! Het bakje moest helemaal leeg, want zoiets lekker laat je niet staan. Daarna ging ik verder met de salade van diverse groentes en geitenkaas. Ook lekker. Nog nooit zoiets gegeten. 

20160323_132849_1458750608.jpg

Van deze twee vond ik de risotto toch het lekkerste. Het blijkt ook een bestseller te zijn. En terecht!

En toen kreeg ik nog twee bordjes. Op de ene lag een clubsandwich en op de ander een broodje met wilde zalm. De clubsandwich was heerlijk. En van het broodje met zalm genoot ik van elke hap. Zo zacht. De visseneitjes erop maakte het helemaal af.

20160323_134035_1458750942.jpg

20160323_135850_1458750980.jpg

Tussendoor kreeg ik een lekker glaasje witte wijn.... misschien wel twee ;-)

En als afsluiter kreeg ik een overheerlijke cheesecake met daarbij camile thee. :-)

20160323_150608_1458752807.jpg

Die heb ik helaas niet op gekregen want ik zat echt vol. Het eten was erg lekker en ik ben dan ook flink verwend.  Ze maken alles met verse producten en dat proef je.

Anna is 's middags geopend maar op de donderdag vrijdag en zaterdag ook 's avonds.

Ik kom zeker een keertje terug maar dan met beide mannen. Wat is het toch lekker om juf te zijn ;-).

Bedankt lieve Chloé en mama Editha! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je