{{ message.message }}
{{ button.text }}

jongste dochter bijna 1

Inmiddels kruipt onze jongste dochter alweer door de kamer,overal waar ze zich aan vast kan houden loopt ze langsaf en natuurlijk niet te vergeten dat ze alweer papa en mama zegt

Afbeelding blog 'jongste dochter bijna 1 ' Achtergrond blur afbeelding
over 1,5 maand wordt onze jongste dochter alweer 1 Vorig jaar om deze tijd liep ik nog tegen de bevalling aan te hikken,ik kon niet wachten natuurlijk om onze dochter in onze armen te kunnen sluiten. Maar potverdorie kan het me haast niet meer voorstellen dat Fenna vorig jaar nog in m'n buik zat. Inmiddels kruipt onze jongste dochter alweer door de kamer,overal waar ze zich aan vast kan houden loopt ze langsaf en natuurlijk niet te vergeten dat ze alweer papa en mama zegt. Boh wat gaat een jaar toch snel,het lijkt echt omgevlogen en ik heb ook echt het idee dat hoe meer kinderen hoe sneller het gaat. Van de ene kant ben ik ook heel blij dat ons kleine meisje bijna 1 wordt en langzaam zelfstandiger en aan de andere kant denk ik NEEEEEEEE waar gaat m'n baby heen wetende dat ik dit nooit meer mee ga maken hooguit als ik later de eer heb om oma te worden maar dat is toch heel anders als zelf mama zijn. Het is zo tegenstrijdig allemaal. ach wat zeur ik nou eigenlijk he mijn meisje is gezond, ontwikkelt zich prima, is altijd vrolijk, en is een echte knuffelkont, maar toch ergens is het jammer dat de babytijd zooooo snel voorbij gaat.    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je