Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Winkel-tekort aan jongens-babykleding!

Er is zó weinig kleding voor de kleine mannen verkrijgbaar... Waar kopen moeders jongensbabykleding?

Hi, mama's! Er is zó weinig jongensbabykleding voor de kleine mannen verkrijgbaar.. en voor de meisjes word je er door overrompelt - zo veel en zo leuk.. jurkjes, tasjes, maillots, en accessoires. De enige winkels waar ze fatsoenlijke jongens kleertjes hebben (rond maat 62 t/m 90) die ik kan bedenken zijn H&M en Prenatal, al kunnen die best prijzig zijn!

Tot nu toe heb ik alleen een leuk wintermutsje, 2 petjes, polo-shirtjes en rompertjes in mooie kleuren kunnen scoren, allemaal bij de H&M..

Ik ben eigenlijk op zoek naar een simpele ,witte blouse met lange mouwen, waar een spencer over heen kan (want spencers, die heb ik veel), niet te duur..

En een net dik jasje.. ik vind 15,- genoeg, voor een klein jasje.

Er mogen best wel wat meer accessoires voor jongetjes op de markt worden gebracht, vind ik.. Wanneer ik langs een particuliere babyzaak loop zie ik zoveel leuks voor meisjes.. en dan alleen maar smokings voor jongetjes. Dan heb je ook nog uni-sex kleding in beige kleuren, maar dan vragen mensen nog wel eens: "Is het een jongen, of een meisje?" Pff..

Een meisje kan dan wel jongens kleuren aan.. maar je zal mijn zoon niet in een roze pakje zien, denk ik zo...

Wie heeft dit 'probleempje' ook?

De meeste kleding kan ik gelukkig van vriendinnen en familie gebruiken die ook allemaal een zoon hebben.

Iemand tips?

6 jaar geleden

Dit herken ik helemaal :-) Als mama van drie zoontjes vond ik enkel donkere jongenskleding. De oplossing? Ik ben gewoon mijn eigen merk gestart :D Sorry, heel even reclame maar als je nog op zoek bent naar écht leuke en kleurrijke kinderkleding (voor jongens of uniseks) kijk dan maar eens op mijn site: www.atelierparlee.be :-)

10 jaar geleden

voor de brabantse onder ons: https://www.facebook.com/groups/177172879106603/

10 jaar geleden

ja hele gave site! heb hem ook ontdekt en elke keer komen er weer super leuke nieuwe dingen bij!

10 jaar geleden

wij verkopen veel dezelfde kleding alleen voor minder, nathalie vraagt aardig meer voor dezelfde kleding. check: http://www.facebook.com/hippedametjesenstoereheertjes