{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jong moeder

Omgeving, relatie's , Dol op me kleine man

Afbeelding blog 'Jong moeder' Achtergrond blur afbeelding

Jong moeder ,

Ik heb op me 14e mijn zoon in me armen mogen nemen het was een schok want ik bleek al 20 weken zwanger te zijn , maar wat een wondertje ik wist direct dat ik het wou houden en er alles voor wou doen om er voor me zoon te zijn ! En wat ben ik blij dat ik me kleine man heb gehouden ben inmiddels 18 en al 4 jaar met plezier moeder!!

Want wat is er nou mooier om je eigen kind te zien lachen en gelukkig te zien !

Het gaat enorm goed ben heel erg dol op me kleine man .

Het is alleen zo jammer dat je je zo bezig houd met wat anderen er van vinden?! Het blijft moeilijk om te vertellen dat je op je 14e moeder bent geworden ook al gaat het heel goed!

Maar het is lastig, ik wil graag me opleiding oppakken maar ook op mezelf en wil ook graag wat verdienen , ! Het is lastig om jong moeder te zijn maar geweldig en wat ben ik blij dat ik dit zo mooi ventje mag hebben!

Relatie's zijn moeilijk als je alleen staande moeder bent en jong (vind ik) want je denkt 10 x na voor dat je een relatie begint want je wilt niet elke keer een andere man in je leven je wilt graag een stabiele relatie voor je zelf en je zoontje !

En dat wou ik even kwijt !!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je