{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jong mama worden

Ook wij kunnen goede mama's zijn!

Afbeelding blog 'Jong mama worden' Achtergrond blur afbeelding

Was het gepland? Gebruikte je wel anticonceptie? ga je het weg laten halen? Hoe oud ben je? je hele leven is voorbij! 

Dat zijn een paar van de vele teksten die ik naar mijn hoofd gekregen heb toen ik zwanger was. Dit heeft mij heel veel verdriet gedaan, zonder dat mensen hier van bewust zijn. Ik ben inderdaad jong moeder geworden, ik was namelijk 20 toen ik ben bevallen van dit mooie wondertje. Geen enkel moment heb ik nagedacht om de zwangerschap af te breken, wel deed deze vraag mij heel veel pijn. 

Ook als jonge mama moet je kunnen genieten van je zwangerschap! En ook een jonge mama kan een hele goede mama zijn voor haar kindje. 

Mag ik niet gewoon genieten van mijn zwangerschap en de komst van mijn kindje? Verwachten al die mensen nou echt dat het mij verdriet doet dat ik jong mama word? Nou ik geniet enorm van mijn zoontje en er is niemand die dat ooit zou kunnen veranderen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je