{{ message.message }}
{{ button.text }}

Joepie mijn eerste blog

Tis een schatje maar oooooohhh

Afbeelding blog 'Joepie mijn eerste blog' Achtergrond blur afbeelding

Wat wordt ik soms gek van het gejank. Het hoort er bij ik weet het en hopelijk is het een fase die snel weer voorbij is. 

Gister heb ik een prachtige rode stokke stoel gekocht via marktplaats (wel met wat gebruikerssporen maar maakt niet uit) Ménorah is helemaal trots op haar nieuwe stoel en heeft ontdekt dat ze er zelf op kan klimmen. Super leuk natuurlijk maar ze kan er zelf niet weer af komen. En dan krijst ze net zo lang tot ik haar kom helpen.

Wat ik alleen niet snap. Waarom klimt ze er steeds maar weer en weer op terwijl ze weet dat ze er zelf niet af kan komen? Nou goed of ik verstel die stoel zodat ze er niet meer op kan klimmen, of ik train mijn armen door haar en constant weer af te halen en probeer haar te leren er zelf weer af te komen en dat ze mij ook kan vragen of ik haar kan helpen (i.p.v. gelijk te janken) 

Jaja keuzes .. ik laat het eerst zo, kost mij wat energie maar hè ze leert er van dus voor t goede doel.

Nou dat was het voor vandaag. Heb dit stuk nu twee keer geschreven hij was net namelijk foetsie. Nou doei tijd voor koffie! 🙋‍♀️

https://www.instagram.com/memvanmenorahensem/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je