{{ message.message }}
{{ button.text }}

Joepie een vakantie geboekt!!

Afbeelding blog 'Joepie een vakantie geboekt!!' Achtergrond blur afbeelding
Inmiddels ken ik mijn vriend bijna 4 jaar en toch moest het er eens van komen om samen naar het buitenland te gaan, verder dan Centerparcs kwamen we niet. En dat vond ik als iemand die juist heel graag in het buitenland op vakantie gaat erg jammer.. Maar ik kreeg hem jaren lang met geen mogelijkheid in een vliegtuig. Hij heeft namelijk vliegangst en heeft jaren smoesjes verzonnen om niet te hoeven gaan...Elk jaar probeerde ik het weer, maar toch hield ik na een tijdje maar op met zeuren. Maar ook dit jaar begon het dus weer te kriebelen, zeker nu dat wij zoontje hebben van inmiddels 8,5 maand. Maar dacht dat het toch zinloos was om het überhaupt nog te vragen..Toch probeerde ik het deze keer weer, en je raad het al......... Na dagen van overhalen heb ik hem toch zover gekregen om dit jaar mee te gaan! Heb maar meteen geboekt, voordat hij zich zou bedenken.. :) Over een tijdje is het dan zover, wij zullen met onze baby van dan 1 jaar naar Turkije gaan om 10 dagen te genieten van (hopelijk) veel zon! Wij gaan naar het Titan Garden hotel. Ik ben er nu al zenuwachtig voor, maar niet zozeer hoe het vliegen bevalt met ons zoontje Ayden, maar meer hoe papa gaat reageren! Hoe deden jullie mama's dat? Hebben jullie nog tips voor het vliegen met een baby? Wat moet ik niet vergeten op vakantie? En hoe kan ik zorgen dat mijn man een beetje ontspannen het vliegtuig ingaat? Hoe hebben jullie het ervaren vliegen met een baby?   Ik kijk er echt naar uit, voor het eerst met z'n drietjes op vakantie, heerlijk! Dat zal zeker genieten zijn, daarbij lekker veel organiseren nu.. Dan krijg je dat vakantie gevoel al voordat je daadwerkelijk daar bent! Mijn dag kan vandaag niet meer stuk!    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je