{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst op reis met mama en papa!

Voor het eerst reizen en vliegen met onze dochter naar de Filipijnen.

Afbeelding blog 'Voor het eerst op reis met mama en papa!'

Binnenkort gaan wij lekker op vakantie met onze lieve meid naar de Filipijnen. Voor het eerst gaan wij met haar met de vliegtuig. Best spannend allemaal hoor! Het is een behoorlijk lange vlucht en wij moeten ook overstappen in Dubai en 4 uurtjes wachten.

Ook al gaan wij pas over 4 weken, heb ik al de meeste spullen en kleding klaar gezet. Een goede voorbereiding voor de vlucht en vakantie is voor mij echt een must! Ik hoop dat de vluchtsoepel gaat, want aangezien mijn dochter erg actief en nieuwschierig is, zal het wel een hele uitdaging worden om 16 uur lang stil te zitten.

Wij willen onze familie heel graag zien, dus hoe dichter wij bij de vertrekdatum komen, hoe spannender het wordt. Onze dochter heeft hun nog niet persoonlijk ontmoet, maar gelukkig kan je tegenwoordig met skype webcammen.

Weer nieuwe mensen en nieuwe omgeving voor onze kleine meid dus! Gelukkig is zij niet eenkennig, dus dat zal wel hellemaal goed komen. Verder over de vakantie volgt nog, maar tips voor de vlucht en/of vakantie zijn erg welkom! Wij vinden het super spannend allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je