Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post_picture

Voor het eerst op reis met mama en papa!

Voor het eerst reizen en vliegen met onze dochter naar de Filipijnen.

Binnenkort gaan wij lekker op vakantie met onze lieve meid naar de Filipijnen. Voor het eerst gaan wij met haar met de vliegtuig. Best spannend allemaal hoor! Het is een behoorlijk lange vlucht en wij moeten ook overstappen in Dubai en 4 uurtjes wachten.

Ook al gaan wij pas over 4 weken, heb ik al de meeste spullen en kleding klaar gezet. Een goede voorbereiding voor de vlucht en vakantie is voor mij echt een must! Ik hoop dat de vluchtsoepel gaat, want aangezien mijn dochter erg actief en nieuwschierig is, zal het wel een hele uitdaging worden om 16 uur lang stil te zitten.

Wij willen onze familie heel graag zien, dus hoe dichter wij bij de vertrekdatum komen, hoe spannender het wordt. Onze dochter heeft hun nog niet persoonlijk ontmoet, maar gelukkig kan je tegenwoordig met skype webcammen.

Weer nieuwe mensen en nieuwe omgeving voor onze kleine meid dus! Gelukkig is zij niet eenkennig, dus dat zal wel hellemaal goed komen. Verder over de vakantie volgt nog, maar tips voor de vlucht en/of vakantie zijn erg welkom! Wij vinden het super spannend allemaal!

10 jaar geleden

Ja de vlucht lijkt mij inderdadd wel pittig. Over de vakantie zelf daar maak ik mij niet zo veel zorgen. Wij hebben daar zelf een huisje en verblijven ook bij mijn en mijn man zijn familie. Al vaak gedaan, dus dat gaat heel natuurlijk hehe.

10 jaar geleden

Wij kunnen bijna niet wachten

10 jaar geleden

Ja het komt steeds dichterbij! :)

10 jaar geleden

Leuke spanning! denk dat je vooral voorbereid moet zijn op lange vliegreis, zolang je kindje daar kan vermaken gaat het helemaal goed!