{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij laat je kind groeien door jouw groei

Afbeelding blog 'Jij laat je kind groeien door jouw groei'

JIJ LAAT JE KIND GROEIEN DOOR JOUW GROEI

Je kind is de mooiste spiegel die jij je kunt wensen. Via je kind kun je erachter komen wat er ONBEWUST in jou leeft. ?

Waar heb jij moeite mee van je kind? Wat raakt je of roept van alles bij je op?

BIG TIME dat het iets over jou zegt. Over je jeugd, over jouw normen en waarden, jouw allergie voor iets. Over wat jij zelf eigenlijk doet en je kind van jou heeft overgenomen.

Veelal vinden ouders dit spannend en CONFRONTEREND. Waarom zou je dit allemaal willen weten?

Nou daarom! ;) Omdat door je BEWUST te worden van deze patronen jij een moment kunt inbouwen tussen de actie van je kind (het gedrag) en jouw reactie als ouder. Jouw reactie op dat moment is namelijk de reactie van een gekwetst of KWETSBAAR deel in jou.

Dat ga je je realiseren. Die oude pijn is alleen niet realistisch meer nu je volwassen bent. Je bent er niet meer afhankelijk van. Je hoeft het niet meer weg te stoppen om te OVERLEVEN. Als kind wel. Als kind bouwde je afweermechanismen om die pijn heen om je staande te houden.

Door jouw oude pijn of jouw patronen HELDER te krijgen en naar BEWUST ZIJN te halen, geef jij jezelf de mogelijkheid om anders te gaan reageren dan je op basis van je eerder aangeleerde 'overlevingsstrategie' zou doen.

Eigenlijk geef je door die bewustwording niet alleen jezelf, maar ook je kind meer RUIMTE om te zijn wie hij of zijn werkelijk is. ?

Een CADEAU voor het leven!

Doe er je voordeel mee. Gun het je kind en jezelf om je te ont-wikkelen en te groeien.

Liefs Kim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je