{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jeuj het EK 2016 begint vanavond!

ik ben helemaal gek van sport, vind het leuk om sport te doen en te kijken. Vooral als er Nederlanders mee doen....

Afbeelding blog 'Jeuj het EK 2016 begint vanavond!' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk begint het EK 2016 in Frankrijk. Super leuk.... of niet?!!?

Nee, NIET! We zijn er niet bij en dat is DRA-HA-MA. Tja, wordt het inderdaad ineens wel een heel stuk minder aantrekkelijk om lekker voetbal te gaan kijken.

Niet bij vrienden thuis met dit heerlijke weer in de tuin zitten kijken met heerlijk bitterballen erbij of een kaasje en worstje. Niet even in de avond naar de kroeg toe om voetballen te kijken. Niet uitgedost in oranje als zotjes de straat op, niet, niet, niet... nee wij blijven dit jaar THUIS. Net als het Nederlands elftal.

Het zal dan ook aan menig Nederlander voorbij gaan dit EK Voetbal. Ik ken zelfs de poule indeling niet eens. Sterker nog: ik hoorde vanochtend dat het vanavond begint. Wist ik niet, nou ja; had ik me niet in verdiept.

Ach ja, het kan alleen maar beter worden met het Nederlands elftal en dan zijn ze er hopelijk het volgende eindtoernooi er wel weer bij! Ik verheug me er nu al op in ieder geval! Gelukkig hebben we dit jaar de Olympische Spelen nog, kunnen we ons dan uitleven met Dapfne Schippers en Ranomi Kromowidojo ;-) Can't wait!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je