{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jel en Tes: spreken is zilver, zwijgen is stress! #5

Grijp naar de snoeptomaatjes en gooi alles aan de kant! Lees mee met de gesprekken van Jel en Tes. Deze aflevering: Eerste verjaardag vieren

Afbeelding blog 'Jel en Tes: spreken is zilver, zwijgen is stress! #5'

Tes: Hoe hebben jullie Marits eerste verjaardag gevierd? Zaaltje gehuurd? Familie tot en met de 4e graad uitgenodigd? Buren 4 straten verderop ook?

Oh, enne... Cakesmash?

Jel: Mijn hemel... Nee! Gewoon met de mensen die voor ons het belangrijkst waren en zijn. Beetje versiering, taart... Hatseflats!

Tes: Vooral ook niet de hele dag

Jel: Nee, ik had wel uitnodigingen gemaakt dat ze welkom waren vanaf 14.00 uur

Tes: Die had ik nog niet eens...

Jel: Ik wel! Wilde niet de hele dag visite. Maar jullie wel een cakesmash, clown en taart met 5 verdiepingen?

Tes: Welnee! En zeker niet zo'n cakesmash. Overdreven overgewaaid Amerikaans gedoe

Jel: Verschrikkelijk... Ik hou ook niet van babyshowers en van de gender-reveal-taarten-feestjes-gedoe. Maar ik ben ook geen hippe hap

Tes: Ik ben er ook veel te gewoon voor. En had er al eens een blog over geschreven: Zullen we gewoon normaal doen met z'n allen

Jel: Alles lijkt steeds grootser en vooral duurder te worden. En ál die fotoshoots; zwangerschaps-, new born- en cakesmashfotoshoot. Het is geweldig om prachtige foto's te hebben van je kind, wij hebben Marit 1x voor de camera gezet en daar blijft het voorlopig bij.

Tes: Ik heb 2x een shoot gehad; 1x met Sara en 1 met de dames samen maar als de buren een nieuwe auto hebben moeten jullie er toch ook 1?

Jel: Wij moeten al 4 jaar een nieuwe auto, hahahaha! Weet je wat tegenwoordig ook hip is? Een geboortereportage. Dan is er een fotograaf die vast legt hoe jij je in de kronkels werkt om weeen op te vangen!

Tes: Heb je dus ineens een lens op je doos

Jel: Dat ook, hahaha! Ik moet eerlijk bekennen dat het foto's zijn met veel emotie enzo, toch wel iets voor in je prive-collectie.

Tes: Dat vind ik ook. We dwalen af!

Jel: Oh ja, hahaha! Maar wat zei ik... Alles lijkt steeds grootser en duurder te moeten. Dus ook die eerste verjaardag. Die onze ukkies zich alleen zullen herinneren door middel van foto's.

Tes: Wat heb je eraan? Je krijgt een overprikkeld kind dat gaat jengelen en die dan vervolgens niet meer slapen.

Jel: Overprikkeld, gezellig! Vergroot de feestvreugde. Voordat Marit 1 werd zat ik ook wel even met wat ideeen te stoeien maar gelukkig ben ik goed in relativeren.

Tes: Het wordt toch pas leuk vanaf een jaar of 3? Dan weten ze ook wat het betekend enzo.

Jel: Ik vond 2 ook wel leuk, 3 zal ongetwijfeld nog leuker worden!

Tes: Ik ben gewoon te nuchter voor dat overdreven gedoe..

Jel: Misschien is dat wel de sleutel tot succes. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Tes: Jahaa! Maar wat is tegenwoordig normaal? Wat voor een stedeling normaal is, is voor een Groninger buitensporig.

Jel: Ik denk dat wat wij normaal vinden door velen als 'saai' bestempeld word. Maar... Als je niet voldoet aan de norm van cakesmash en afgehuurde zaaltjes maakt je dat pas echt uniek!

Tes: Amen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je