{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je weet dat je moe bent als..

We weten allemaal dat een kind opvoeden geen makkie is. De een vind dit lastig, de andere dat. En we kennen allemaal die vermoeidheid wel.

Afbeelding blog 'Je weet dat je moe bent als..' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben moe. Echt moe. Maar dan ook heel erg moe. Ik probeer teveel te doen in te weinig tijd. En dan wil ik graag nog even ontspannen voor, bijvoorbeeld, de tv. Maar dan ga ik weer veel te laat naar bed, wat resulteert in.. jawel.. moe zijn.


Hier een lijstje, zodat je kan zien of jij (ook) moe bent.
Je weet dat je moe bent als:

1. Je voor jezelf en je kindje wat te eten maakt en je heerlijk wat nutrilon in je eigen drinken schept. Maar hebt dit pas door bij schepje nummer 4..

2. Je half slapend je kindje de fles geeft. En na 5 minuten kom je erachter dat het speentje nooit in het mondje heeft gezeten..

3. Je al zeker 10 minuten aan het klooien bent met die verd*mde luier. Er moet wel iets mis zijn met die luier.. inderdaad.. Hij zit verkeerd om..

4. Je nog even snel een was in de machine doet. En als je terug komt om hem op te hangen, je niet begrijpt hoe het kan dat het al droog is.. moet wel een super centrifuge zijn.. of een gevalletje 'vergeten de wasmachine aan te zetten'.

5. Je tijdens het koken denkt 'ik kan best even weglopen en dit/dat doen'. 15 minuten later.. "wat ruik ik toch..?"

6. Denkt.. Ik ben zo moe. Ik blijf een dagje thuis. *tringtring*
Ik sta bij de opvang hè".. Schnitzels! Vergeten de oma af te bellen. (Sorry mam)

7. Je weer eens haast hebt. Snel jas aan! Schoentjes aan! Hebben we al je spullen? Check! Let's go! Eenmaal buiten bedenk je je dat het misschien handig is zelf ook je schoenen aan te trekken..

8. Je al heerlijk onder de douche staat en je je afvraagt waarom je ineens niets meer ziet.
Misschien een ideetje om volgende keer je bril af te doen voor het douchen..

9. Een goed gesprek aan het voeren bent en iemand al de hele tijd aandachtig aankijkt. Om je daarna te realiseren dat ze je terug aan kijken en wachten op antwoord, en jij werkelijk niets hebt meegekregen van het verhaal.. "uhu.. ja.. poeh.. wat uh.. ja.."

10. Je in paniek roept "ik kan mijn telefoon nergens vinden! Echt! Hij is gewoon echt weg nu!" en je hem al die tijd gewoon in je zak had.

11. Je de hele dag gewerkt hebt en thuis bij het uitkleden ziet dat je hem al die tijd binnenstebuiten aanhad..

12. Je een sushi date overslaat om als een hersendode Al Bundy op de bank te hangen.. alleen dan zonder de broek..

Dit is maar een kleine opsomming waaraan je kan herkennen dat je toch echt moe bent.. herkenbaar? En/of kan je hem aanvullen? Laat het dan hieronder in de reacties achter!

-xx-

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je